Kars Kültür ve Turizm Müdürü Doğanay, “Profesyonel anlamda EMİTT’e katıldık”

Kars Kültür ve Turizm Müdürü Doğanay, “Profesyonel anlamda EMİTT’e katıldık”

Kars Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, Dünya’nın 5’inci, Türkiye’nin 1’inci uluslar arası fuarına profesyonel anlamda katıldıklarını belirtti.

Kars’ın bulunduğu standın ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördüğüne dikkat çeken Hakan Doğanay, “EMİT Dünya’nın 5’inci, Ülkemizin 1’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Fuarı, bu yıl 22’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuar’ına 11’nci ez profesyonel anlamda katılıyoruz” dedi.


Doğanay, “Burada ülkemizin, ilimizin ve bölgemizin turizm değerlerini turizmciler ve profesyonellerle buluşturuyoruz. Her sene olduğu gibi bu senede yine serhat illeri, TRA-2 bölgesi dediğimiz Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Karslı olarak geldik. Burada kültürel değerlerimizi gelen turizmcilere anlatıyoruz. Biz su anda Kars ili olarak trendi en yüksekte olan iliz fuarda, Bu trendi en yüksekte yakalamışken bunu devam ettirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Doğanay, “Bunun içinde hem eksiklerimizi, hem de yapacaklarımızı veya eksik yaptıklarımızı burada görerek profesyonellerle konuşarak gelen misafirlerimize daha iyi nesil hizmet verebiliriz. Onun çabası içerisindeyiz. Aynı zamanda da yeni turizm rotalarını yeni Kars destinasyonlarını, yeni bölge destinasyonlarını yeni yapılan Harp tarihi müzesini yine Dünya miras listesine giren Ani Ören yerini yine Budapeşte ye benzeyen Kars sokaklarını yine Kars’ın kültürünü tarihini folklorunu görmesini yemeğini kazını kaşarını coğrafyasını burada profesyonellere tattırmaya çalışıyoruz. Doğu Ekspresi ile yakalamış olduğumuz bu trendi 12 aya yaymanın peşindeyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber