KARS KAMUOYUNUN DİKKATİNE

KARS KAMUOYUNUN DİKKATİNE

KARS KAMUOYUNUN DİKKATİNE

KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİM

Bildiğiniz gibi MHP Olağanüstü Kurultay sürecinde açık aleni bir şekilde sayın Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ beyi destekledim. Bizim verdiğimiz bu destek Ümit ÖZDAĞ’ın MHP’nin başına geçmesi içindi. MHP’nin dışında yeni bir parti kurması için değildi. Bizim destek sebebimizin ve beklentimizin aksine yeni bir parti kuruluyorsa, ki kuruluyor bize yakışan kuranlara hayırlı olsun deyip yol açıklığı dilemektir. Ümit ÖZDAĞ yeni bir parti veya yeni bir oluşum dediği andan itibaren kendisiyle yollarımı ayırmış bulunmaktayım.

Bununla birlikte hali hazırdaki MHP Genel Merkezi yönetimini desteklemem ve tasvip etmem de mümkün değildir.

Çünkü, kötü yönetildiğine inandığımız, Mecliste Pkk’nın bile gerisine düşürülerek 4. Parti konumuna itilmiş bir MHP gerçeği vardır ve bu durum bizim içimizi sızlatmakta adeta yüreğimizi yakmaktadır.
Bir şey olacak bir şey. Siz bunun adına ne derseniz deyin. İsterseniz değişim deyin isterseniz dönüşüm deyin. Ben buna yeniden diriliş diyorum. Yeniden derlenip toparlanma diyorum. Yeni bir vuslat. Yeniden birliği ve dirliği sağlamak. Tekrar el ele gönül gönüle verip, büyük hedefe kilitlenmek. Dedim ya bir şeyler olacak. Fakat olacak olan şey her ne olursa olsun mutlaka MHP ve Ülkü Ocaklarında olmalıdır, olacaktır. Bunun başka bir çaresi başka bir yolu yoktur.

Kars gibi bir yerde 4 yıl Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapmış bir kardeşiniz bir evladınız olarak, başka kapılarda ikbâl peşinde koşmayı kendi adıma zûl kabul ederim. Bu sebeple İl Başkanlığı, Milletvekilliği veyahut Bakanlık şöyle dursun, farz-ı muhal MHP haricinde başka bir partiden şahsıma Başbakanlık teklif edilse bile tevessül edip kabul edersem namerdim.
Makam-mevki sahibi olabilmek amacıyla çaba sarfetmektense, Ülkücü İdeolojinin sahibi ve savunucusu olmak öncelikli tercihimdir. Çünkü benim nazarımda Ülkücülük dünyevi rütbelerin en üstünüdür.
Ben MHP’deyim ve Ülkü Ocaklarındayım. MHP’de ve Ülkü Ocaklarında kalmaya ve hatta burada ölmeye kararlıyım.
Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Milliyetçi-Ülkücü Hareket içinde sürdürdüğüm Ahlak ve Fazilet mücadelesi inanç ve azimle devam edecektir.

Yerelde Kars genelde ise Türkiye kamuoyunun dikkatine sunuyorum.
Selam, Sevgi ve Saygılarımla.

ONUR ERSANÇMIŞ
Kars Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber