Kars Kafkas Üniversitesi öğrencisinden duygulandıran davranış

Kars Kafkas Üniversitesi öğrencisinden duygulandıran davranış

Kars Kafkas Üniversitesi Evde Hasta Bakım 2 Sınıf Öğrencisi Ayten Yiğit kendi imkanları ile Kars'ın Susuz ilçesine giderek Şehit Ömercan Yekebağcı'nın ailesini ziyaret etti.

Kars Kafkas Üniversitesi öğrencisi Ayten Yiğit, “Ben hiçbir kurumu veya hiçbir siyasi patiyi temsilen şehit ailelerini ziyaret etmiyorum. çünkü onlar herhangi bir siyasi parti için şehit düşmediler. Eşsiz vatanımız ve milletimizin huzur içinde yaşaması için şehit düştüler. bizlere düşen bir nebzede olsa şehitlerimizin ailelerini ziyaret edip acılarına ortak olabilmektir. Derslerimin dışında boş bulduğum zamanımı şehitlerimizin ailelerini ziyaret ederek onlarla sohbet ederek geçiriyorum. bunu yaptığım içinde çok huzurluyum çok mutluyum. bütün öğrenci arkadaşlarıma ve yöneticilere de buradan seslenmek istiyorum onlar bizler için bu vatan toprakları için şehit düştüler. ailelerini ziyaret edelim onları yalnız bırakmayalım," dedi.

Şehit Ömercan Yekebağcı'nın ailesi ise Kars Kafkas Üniversitesi Evde Hasta Bakım 2 Sınıf Öğrencisi Ayten Yiğit'in kendileri ziyaret etmesi mutlu etti. Bu genç yaşta bir öğrencinin Kars'tan buraya bizleri ziyaret ederek duyarlıklık göstermesi bir şehit ailesi olarak bizleri gururlandırmıştır. vatan için şehit olmuş ömercanlar herkesin canı kanıdır. Bu kapı herkese sonuna kadar açıktır.

Daha sonra şehit ailesi ve yiğit Şehit Ömercan Yekebağcı'nın kabrini ziyaret ederek dua okudular.

Lider Haber Ajansı

susuz-sehit-ailesi-ziyaret-(6).jpegsusuz-sehit-ailesi-ziyaret-(7).jpegsusuz-sehit-ailesi-ziyaret-(8).jpegsusuz-sehit-ailesi-ziyaret-(9).jpeg

susuz-sehit-ailesi-ziyaret-(1).jpegsusuz-sehit-ailesi-ziyaret-(2).jpegsusuz-sehit-ailesi-ziyaret-(3).jpegsusuz-sehit-ailesi-ziyaret-(5).jpeg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber