Kars İl Sağlık Müdürlüğü Doktora Saldırının Takipçisi Olacak

Kars İl Sağlık Müdürlüğü Doktora Saldırının Takipçisi Olacak

Kars İl Sağlık Müdürlüğü, Selim Aile Sağlık Merkezinde Aile Hekimi Dr. Ercan Şentürk’e görevi başındayken hasta ve hasta yakınları tarafından yapılan saldırının takipçisi olduklarını açıkladı.

Turgut KAYA
Yapılan açıklamada, Dr. Ercan Şentürk’ün saldığının ardından Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınarak anjiyo yapıldığı ve ileri tedavisi için de Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildiği hatırlatıldı.
Yapılan saldırının takipçisi olunacağı da belirtilen açıklamada “Dr. Ercan Şentürk’e yapılan saldırı hepimizi derinden üzmüş, saldırıyı gerçekleştirenler hakkında adli ve idari işlemler başlatılmıştır. Meslektaşımıza yapılan şiddeti kınıyor ve sağlıkta şiddetin her türlüsünün son bulmasını diliyoruz.
Başta mağdur olan Hekimimiz, ailesi ve mesai arkadaşları olmak üzere tüm Sağlık Çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, Hekimimiz Dr. Ercan Şentürk’e acil şifalar diliyoruz. İl Sağlık Müdürlüğü olarak sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzun ve olayın takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.” Denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber