Kars İl Müftülüğü'nden Sahipsiz Hayvanlara Yardım

Kars İl Müftülüğü'nden Sahipsiz Hayvanlara Yardım

Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 13. Bölge Müdürlüğü Kars İl Şube Müdürü Murat Doğanay'ı ziyaret ederek sokak hayvanları için süt ekmek kuşlar içinde 500 kilogram buğday teslim etti.

Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş, yoğun kar yağışının etkisi altına giren Kars'ta sokak hayvanlarına yardım elini uzattı. Kar yağışı ve şiddetli soğukların başlaması ile birlikte harekete geçen Müftülük ekipleri, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için, Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerine süt ekmek kuşlar içinde 500 kilogram buğday teslim etti .

EVİŞ, “HAYVANLARIMIZ AÇ KALMAMALI”

Sahipsiz hayvanlara yardım eli uzatan Eviş, “Aç kalan hayvanlara sahip çıkmak bir insanlık görevidir. Amacımız özellikle kış mevsiminde sahipsiz hayvanların sağlıklı bir yaşam sürdürmesi ve aç kalmamalarıdır,” ifadesinde bulundular.

Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Murat Doğanay, Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş'e ziyareti ve duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

kars-il-muftulugunden-sahipsiz-hayvanlara-yardim-(1).jpgkars-il-muftulugunden-sahipsiz-hayvanlara-yardim-(2).jpgkars-il-muftulugunden-sahipsiz-hayvanlara-yardim-(3).jpgkars-il-muftulugunden-sahipsiz-hayvanlara-yardim-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber