Kars Ehlibeyt Derneği Çocukları Sevindirdi

Kars Ehlibeyt Derneği Çocukları Sevindirdi

Kars Ehlibeyt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin sosyal faaliyetleri devam ediyor.  

Lider Haber Ajansı/TURGUT KAYA 
 Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi yüzlerce vatandaşa yardımda bulunan Kars Ehlibeyt Kültür ve Yardımlaşma Derneği, bu defa da çocukları sevindirdi.
 
Ramazan ayı ve Hz. Hasan (a.s)’ın doğum yıldönümü vesilesiyle düzenlenen faaliyet kapsamında; Kars Ehlibeyt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Ekber Işık ve Başkan Yardımcısı Mir Kasım Erdem, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, devlet koruması altında bulunan çocuklar için temin edilen oyuncakları yetkilere teslim ettiler.
 
Dernek yetkilileri, Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığını, bu mübarek ayın anlamına uygun olarak idrak edilmesi gerektiğini vurguladılar. Çocukların yüzündeki küçük bir tebessümün bile dünyalara bedel olduğunu, bu vesile ile oyuncak temin ederek, devletin şefkat eliyle sahip çıktığı, kucakladığı çocukları bir nebze de olsa sevindirebilmek için böyle bir faaliyette bulunduklarını söylediler.
 
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Yıldız da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kars Ehlibeyt Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından çocuklara hediye edilmek üzere temin edilen oyuncaklar için teşekkür etti.

2a7a5205-d129-46cf-b75e-57c46838c09b.jpg03f62e74-6a99-4db4-b502-f36f215c6c05.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber