Kars Çimento Fabrikasında Yeni Yıl Kokteyli

Kars Çimento Fabrikasında Yeni Yıl Kokteyli

Çimentaş Grubunda artık geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen "Yeni Yıl Kokteyl" etkinliği bu yıl da Kars Çimento Fabrikasında yapıldı.

Çimentaş Grubunda artık geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen “Yeni Yıl Kokteyl” etkinliği bu yıl da Kars Çimento Fabrikasında yapıldı. Etkinliğe; Çimentaş Üst Yönetiminden Türkiye Çimento ve Hazırbeton Genel Müdürü Yalçın Alpbaz, Teknik Operasyonlar Direktörü Efkan H. Eroğlu, Satınalma Direktörü Selçuk Kuntalp, Ticari Direktör Barış Karahüseyin, Planlama, Bütçe ve Kontrol Direktör Yrd. Özkan Karabayır ve Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Yücel Kilit; Kars Çimento Fabrika Yönetimi ve çalışanları katıldı.

Bu güzel ve anlamlı organizasyon vesilesiyle; Fabrika Müdürü Mete Koçak tarafından, 2016 yılı içerisinde yapılan önemli iyileştirmeler ve yatırımların yanı sıra özellikle Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda gerçekleştirilen başarılı uygulamaları içeren bir bilgilendirme sunumu yaptı.

Bu sunum da Koçak, son yıllarda Kars Çimentonun yapmış olduğu Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği için yatırım ve harcamaların 10 milyon TL’ yi aştığını ve çevre dostu bir fabrika olduklarını, Çimentaş Grubu ve Kars Çimento Fabrikasının «Güvenli Davran, Güvenli Yaşa» sloganını vurgulayarak bugün itibariyle, 313 gün «Kazasız İş Günü’ ne» ulaştıklarını, emisyon ölçüm değerlerinin yasal limitlerinin çok altında olduğunu ifade etti.

Bunun yanı sıra Koçak, 2016 yılı içerisindeki 450.000 ton çimento satışını, planlanan hedef ve bütçe faaliyetlerinin gerçekleştiğini ve fabrikanın planladığı bütün hedefleri tutturduğunu ifade etti.

Fabrika Müdürü Mete Koçak, planlanan hedef ve bütçe faaliyetlerinin gerçekleşmesinde bütün çalışanların emeği olduğunu dile getirip tüm çalışanlara teşekkür ederek, 2017 yılı hedef ve planları hakkında bilgiler verdi.

Bu başarıların bir ekip işi olduğunu ve bundan sonra ki çalışmalarda da aynı ekip ruhu ile birlik ve beraberlik içinde olunmasını temenni ederek, ekip olarak aynı performans ve başarıyı 2017 yılı içerisinde de göstermeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Fabrika Müdürü Mete Koçak, 2017 yılının hem ülkemize hem milletimize hem de Kars Çimento Fabrikası ve çalışanlarına huzur, barış ve sağlık getirmesi temennisinde bulunarak sözlerini noktaladı.

Çimentaş Grup Türkiye Çimento ve Hazırbeton Genel Müdürü Yalçın Alpbaz da yapılan bütün bu çalışmalar nedeniyle tüm Kars Çimento çalışanlarına, emekleri için teşekkürlerini iletti. Alpbaz, Kars Çimento’nun çok daha iyi bir noktaya gelmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini dile getirmiş olup; özellikle Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmaları ve performans değerleri yönüyle de tüm çalışanları tebrik ederek başarılarının devamını dileyen bir konuşma yaptı.

Çimentaş Grup Türkiye Çimento ve Hazırbeton Genel Müdürü Yalçın Alpbaz ve Fabrika Müdürü Mete Koçak masaları tek tek gezerek tüm çalışanlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aynı organizasyon vesilesiyle ayrıca yeni yıl hediye çekilişi organizasyonu da gerçekleştirildi. Oldukça heyecanlı ve eğlenceli geçen hediye çekilişi sırasında

çekilişte kazanan çalışanlarımıza hediyeleri Yönetim Kademesi tarafından takdim edildi. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber