KARS BELEDİYESİNDEN TRAFİK YOĞUNLUĞUNA ÇÖZÜM!

KARS BELEDİYESİNDEN TRAFİK YOĞUNLUĞUNA ÇÖZÜM!

Trafiğin rahatlatılması planlanan bu proje ile Faikbey Caddesi, Atatürk Caddesi ve Kazımpaşa Caddesi ücretli otopark olacak.

Kars Belediyesi, son yıllarda araç sayısının artması ve araçların cadde üzerinde düzensiz şekilde park edilmesi sonucu şehir trafiğinin aksaması üzerine, trafiğin yoğun olduğu bazı caddeleri ücretli otoparka çevriliyor. 

Belediye Başkan Yardımcıları Muazzez Çağrıtekinci ve Mehmet Boçnak, Şehir merkezinde sürdürülen yaya geçiş önceliği ve araç park yeri çizgi çalışmalarını kontrol ederek, sonrasında vatandaşlarla çay içip  sohbet etti. Kazımpaşa caddesinde başlanan çalışmaya Faikbey ve Atatürk Caddelerinde devam edilecek.Park yeri ücretleri konusunda da şu anda bilgi verilmememekle birlikte haftaiçi gerekli ücret açıklamasının yapılacağı bildirildi.  

Meclis toplantısında alınacak kararla park tarifesi kamuoyu ile paylaşılacak. Alanda inceleme yapan Belediye başkan vekili Muazzez Çağrıtekin, Belediye Başkan yardımcısı Boşnak ve meclis üyeleri vatandaşlarla sohbet ederek Kars’ın düzensiz parkların çözümü hakkında bilgi vererek uzun süre esnaflarla sohbet ettiler.

park-(1).jpegpark-(2).jpegpark-(3).jpegpark-(4).jpegpark-(5).jpegpark-(6).jpegpark-(7).jpegpark-(8).jpegpark-(9).jpegpark-(10).jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber