Kars Belediyesi'nden Tiyatro Gösterisi

Kars Belediyesi'nden Tiyatro Gösterisi

Kars Belediyesi tarafından Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında usta tiyatrocu Ali İhsan Bozdemir ve Mehmet Özden'in sahne aldığı meddah oyunu ve stand up gösterisi düzenlendi.

Kars Belediyesi tarafından Sosyal ve Kültürel etkinlikler yapılmaya devam ediyor.

Etkinlik programı kapsamında usta tiyatro oyuncularından Ali İhsan Bozdemir ve Mehmet Özden'in katılımıyla Kars Belediyesi Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda gerçekleşen tiyatro oyununa, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve eşi Figen Karaçanta, Digor Belediye Başkanlığı görevini yürüten Kaymakam Mustafa Güngör, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün, belediye personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Karaçanta'nın açılış konuşmasını yapması ve usta oyunculara Kars'a ait minyatür heykelleri hediye etmesinin ardından başlayan gösteride, usta oyuncu hayatımızda karşılaştığımız sorunları mizahi bir şekilde izleyenlere aktarırken, özellikle evlilik programlarında yaşanan olayları hicvederek eleştirdi.

Salonda özellikle Belediye Başkanları ve izleyicilerin beğenisini kazanan gösteri, meddah oyunları ve stand up gösterilerinin ardından sona erdi.

foto4652-kars-belediyesi39-nden-tiyatro-gosterisi-16.jpgfoto4652-kars-belediyesi39-nden-tiyatro-gosterisi-17.jpgfoto4652-kars-belediyesi39-nden-tiyatro-gosterisi-21.jpgfoto4652-kars-belediyesi39-nden-tiyatro-gosterisi-25.jpg

foto4652-kars-belediyesi39-nden-tiyatro-gosterisi-0.jpgfoto4652-kars-belediyesi39-nden-tiyatro-gosterisi-3.jpgfoto4652-kars-belediyesi39-nden-tiyatro-gosterisi-7.jpgfoto4652-kars-belediyesi39-nden-tiyatro-gosterisi-11.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber