Kars Belediye'sinden Temizlik Kampanyası

Kars Belediye'sinden Temizlik Kampanyası

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ortaklaşa “Daha Güzel ve Daha Temiz Bir Kars için El Ele” kampanyası başlattı. Temizlik...

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ortaklaşa “Daha Güzel ve Daha Temiz Bir Kars için El Ele” kampanyası başlattı.

Temizlik kampanyası, çöp saati uygulaması gibi konularda bilinçlendirme yapılarak ve çöp poşeti dağıtımı yapılan temizlik kampanyası Kars Faikbey caddesinde devam etti. Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü e Temizlik İşleri Müdürlüğünün Kars Faikbey Caddesinde çöp poşeti dağıtılarak yere atılan çöpler temizlendi.

KARAÇANTA, “AMACIMIZ DAHA YAŞANILABİLİR BİR KARS”

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, temizlik kampanyasına destek verdikleri söyledi.

Başkan Karaçanta; “Biz güzel olan ve Kars’a faydası dokunan her türlü projeye destek olmaya hazırız. Kars belediyesi olarak amacımız güzel ve yaşanılabilir bir Kars ortaya çıkarmak. Bunun için gerekli çalışmalarımız devam ediyor. Kars Belediyesi olarak hedefimiz Kars’ın her mahallesinde, cadde ve sokaklarında halkımızın da destek ve katılımı ile yaşadığımız alanları daha temiz hale getirmektir. Bu konuda halkımızın yaşadıkları alanlara sahip çıkmalarını, çevreyi ve doğayı korumalarını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber