Kars Belediyesinden Sel Uyarısı

Kars Belediyesinden Sel Uyarısı

 Meteoroloji'nin açıklamasına göre, Kars’ta sağanak ve gök gürültülü sağanak olarak bugün metre kareye 9 km yağmurun düştüğü gece ve...

 Meteoroloji'nin açıklamasına göre, Kars’ta sağanak ve gök gürültülü sağanak olarak bugün metre kareye 9 km yağmurun düştüğü gece ve yarın ise bunun iki katına çıkarak metre kareye 15 kg olacağı tahmin belirtiliyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün, gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağış uyarısının ardından belediye olarak olası sorunların önüne geçebilmek için çeşitli tedbirler alındı.

Kars Belediye Başkanı Vekili Hüseyin Bedel, meteoroloji yetkililerinin, hava tahminleriyle ilgili verdikleri bilgiyi yakından takip ettiklerini, önlemlere rağmen her zaman tetikte beklediklerini, ekipleri de hazır tuttuklarını söyledi.

Vatandaşlardan da can ve mal güvenliği bakımından tedbirli olmalarını istedi. Öte Yandan konu ile ilgi sayın Belediye Başkanımız Murtaza Karaçanta’da etkili olacak yağmur nedeni ile bütün birimlere bizzat talimat vererek olası bir faciya ya karşı tedbirli olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber