Kars Belediyesinden Kurban Bayramı Tedbirleri

Kars Belediyesinden Kurban Bayramı Tedbirleri

Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz'ün talimatları doğrultusunda belediye ekipleri vatandaşların Kurban Bayramlarını huzur ve sağlıklı ortamda geçirmeleri amacıyla gerekli tüm tedbirleri aldığını duyurdu. 

LİDER HABER AJANSI/TURGUT KAYA 

Kars Belediyesinden yapılan açıklama şöyle; Tedbirler kapsamında Kurban Bayramı boyunca; temizlik, veteriner, itfaiye, zabıta ve ulaşım hizmetlerinde 24 saat esasına göre hizmet verecek olan ekiplerimiz, içme suyu şebeke ve kanalizasyon arızası gibi acil durumlar içinde nöbetçi personel ile göreve hazır olacaktır.
Alınan tedbirler kapsamında şehir merkezi ve mahallelerimiz başta olmak üzere tüm cadde, sokak,  yol ve kaldırımlarda mıntıka ve temizlik çalışması ile mezarlıklar ve park-bahçelerde bakım ve genel temizlik çalışmaları devam etmektedir.

Belirlenen kurban kesim yerleri haricinde umuma açık ve kesime uygun olmayan yerlerde kurban kesimi yapılmayacak olup Zabıta Müdürlüğümüz gerekli tedbirleri alacaktır. 

Kurban Bayramı süresince kurban atıkları belediyemiz ekiplerince en kısa sürede toplanarak katı atık depolama alanına nakledilip uygun şekilde bertaraf edilecektir.

Kurban Bayramı boyunca belediyemiz hizmetlerine ilişkin tüm istek ve şikâyetler 153 numaralı Alo Zabıta hattından alınarak gereği yerine getirilecektir.

Kurbanlıklarını kesecek vatandaşlarımızın dini vecibelere, sağlık (Hijyen) şartlarına ve çevre temizliğine uygun bir şekilde hayvanlara eziyet vermeden kurbanlarını kesmelerini dilerken, halkımızın şimdiden Bayramlarını sağlık ve mutluluk içinde geçirmelerini diliyoruz.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber