Kars Belediyesinden Bilim Işığında Koronavirüs Mücadelesi

Kars Belediyesinden Bilim Işığında Koronavirüs Mücadelesi

Geçtiğimiz günlerde Kars Kent Konseyi  Genel Sekreteri Dr. Onur Naci Karahancı tarafından koordine edilen “Kars’ta Covid-19 Video Konferası” toplantısının 2. buluşması yapıldı.

“Kars’ta Covid-19 Video Konferası” toplantısının 2. buluşması Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen ve Başkan Yardımcısı Şevin Alaca’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kars’ta Covid-19 Virüsü ile mücadelede Kars Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgilerin verildiği toplantıda, bir önceki buluşma sonunda bilim insanları tarafından sunulan rapordaki alınması gereken önlemlere ilişkin yapılan çalışmalar Belediye Başkanı Bilgen ve Başkan Yardımcısı Alaca tarafından katılımcılara iletildi.

Aralarında uzman akademisyen tıp doktoru, toplum sağlığı uzmanı, çevre bilimcilerin de olduğu toplam 19 katılımcı konferansta görüşme sağladı.

Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen ve Başkan Yardımcısı Şevin Alaca, bir sonraki toplantıya kadar Belediye’nin virüs ile mücadelede gerçekleştirecekleri çalışmaları, bir önceki toplantı sonunda olduğu gibi yine çıkacak olan öneri raporu ışığında gerçekleştireceklerini belirtti.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber