Kars Belediyesi Toplum Gönüllüleri Vakfıyla Birlikte Çöp Topladı

Kars Belediyesi Toplum Gönüllüleri Vakfıyla Birlikte Çöp Topladı

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile Kars Belediye Başkanlığı kent merkezinde çöp topladı.

Yaşanılabilir bir kent için çalışmalarını sürdüren Toplum Gönüllüleri Vakfı üyesi 20 üniversite öğrencisinin katılımıyla kent merkezinde farkındalık oluşturmak adına temizlik çalışması yaptı. Kars Belediyesinin destekleriyle Toplum Gönüllüleri Vakfı üyeleri, Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen Şevin Alaca, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle birlikte çöpler topladı.

Çöp toplama kampanyasında gazetecilere bir açıklama yapan Kars Belediyesi Eş Başkanı Şevin Alaca, “Geçtiğimiz haftalarda temizlik kampanyası başlatmıştık, ben o kampanyada yoktum. Ama Eş Başkanımız Ayhan beyin öncülüğünde Kars'ta başlayan bir kampanyaydı ve halk tarafından da yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Sonra ki günlerde de yine mahallelerde özellikle gençler, çöpleri toplayarak bizlere fotoğraflar göndererek temizlik kampanyamıza olan desteklerini dile getiriyorlardı. Bugünde Toplum gönüllülerinden genç arkadaşlarımızın bir kampanyası var. Bizlerde Kars Belediyesi olarak onlara destek amacıyla birlikte Kars sokaklarında çöpleri toplayacağız. Daha temiz bir Kars için hep beraber el ele verdik, duyarlıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplum gönüllüleri adına İrem Aras da, “Çok güzel bir etkinlik hem çevreyi temizliyoruz hem de bir arada bulunuyoruz birlikte uçurtmalar uçuruyoruz birlik için çok güzel bir etkinlik bizler Kars toplum gönüllüleri vakfı olarak çevremizdeki bütün yaraları gördüğümüz bütün eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Yaşadığımız şehri Kars'ımızı daha temiz görmek istiyoruz bu nedenle böyle bir adım attık bunu sürdürülebilir bir proje halime getirmek istiyoruz her kesin her kesimin desteğiyle birlikte sürdürebiliriz ve daha temiz bir Kars'ta yaşayabiliriz.” ifadesini kullandı.

Kömür Tevzi mevkilisinden başlayan çöp toplama kampanyası Kars Belediye Başkanlığı hizmet binasında son buldu.

kars-belediyesi-toplum-gonulluleri-vakfiyla-birlikte-cop-topladi-(5).jpgkars-belediyesi-toplum-gonulluleri-vakfiyla-birlikte-cop-topladi-(6).jpgkars-belediyesi-toplum-gonulluleri-vakfiyla-birlikte-cop-topladi-(7).jpg

kars-belediyesi-toplum-gonulluleri-vakfiyla-birlikte-cop-topladi-(1)-001.jpgkars-belediyesi-toplum-gonulluleri-vakfiyla-birlikte-cop-topladi-(2).jpgkars-belediyesi-toplum-gonulluleri-vakfiyla-birlikte-cop-topladi-(3).jpgkars-belediyesi-toplum-gonulluleri-vakfiyla-birlikte-cop-topladi-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber