Kars Belediyesi Su Borçlarında Yapılandırmaya Gitti

Kars Belediyesi Su Borçlarında Yapılandırmaya Gitti

azı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun tam bir fırsat olarak görülüyor. Kars Belediyesi'nden Konuyla ilgili açıklamalarda...

azı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun tam bir fırsat olarak görülüyor.

Kars Belediyesi'nden Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan yardımcısı Hülya Çağraşan; Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun Çerçevesinde Kars Belediyesi'nde de vatandaşların borçlarında faiz indirimi çalışmaları başlatılmıştır.

Mali Hizmetler,Emlak servisi ve İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne (su işlerine) olan borçlarına yapılacak yapılandırmalar için bütün vatandaşlarımızı belediyemize bekliyoruz.

Özellikle vatandaşlarımızın beklediği su borçlarının yapılandırılması gerçekten büyük ayrıcalık getiriyor.Faiz indirimi fırsatı tanıyan bu Yapılandırmaya İlişkin 6736 sayılı Kanun vatandaşlarımızı büyük ölçüde borçlarından kurtaracak.Belediyeye olan su borçları için belediye çalışanlarımız yapılandırma çalışmalarına hız vermiş durumdadır. Vatandaşlarımız borçlu oldukları ilgili birimlere gelip yapılandırma fırsatından yararlansınlar. gerçekten kaçırılmayacak bir fırsattır herkesin faydalanmasını istiyoruz' dedi.

Öte yandan Kış mevsimi yaklaşıyor özellikle su sayaçları bahçelerinde olan donma tehdidi altında kalan su sayaçlarının sökülmesi konusu hakkında ise Kars Belediyesi'nden:' Vatandaşlarımız İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne (su işlerine) ne gelip başvurması halinde sayaçlarını söksünler,yaz aylarına kadar da kullandıkları suyu götürü bedel üzerinden ücretlendirilmesi yapılır. mevsim normale döndüğünde ise söktükleri sayaçları belediyemize başvuru yaparak taktırabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber