Kars Belediyesi Merkez ve Mahalle aralarında yama çalışması başlattı 

Kars Belediyesi Merkez ve Mahalle aralarında yama çalışması başlattı 

Kış mevsiminde hasar gören yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Belediyemiz asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

İl genelinde deforme olan yollarda çalışmalarını hızlandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. 

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz güzel havaların etkisiyle belirlenen program dâhilinde ilimizdeki bozuk satıhlarda asfalt yama çalışması yapıyor. Merkez ve mahalle aralarında yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında, asfalt yama ekipleri altyapı çalışmaları veya kullanımdan bozulan güzergâhlarda yol iyileştirme düzenlemelerinde bulunuyor. Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Yama Ekiplerimizin çalışmaları mahalle sakinleri başta olmak üzere muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Asfalt yama çalışmalarıyla ilgili yapılan açıklamada;  Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu rahatsız ediyor, araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında çalışmalarımıza başladık. Hava şartları uygun olduğu müddetçe önümüzdeki günlerde diğer mahallelerimizde de yama çalışmalarımızı sürdürerek sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız.” denildi.

yama-(1).jpegyama-(2).jpegyama-(4).jpegyama-(7).jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber