Kars Belediyesi Kar Mesaisinde

Kars Belediyesi Kar Mesaisinde

Kars Belediyesi, Doğu Anadolu Bölgesi´nde etkili olan kar yağışı nedeniyle kaldırım ve yollarda biriken kar ve buzları gece gündüz çalışarak kamyonlarla şehir dışına çıkarıyor.

 Kars Belediyesi, Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle kaldırım ve yollarda biriken kar ve buzları gece gündüz çalışarak kamyonlarla şehir dışına çıkarıyor.

Kars'ta etkili olan soğuk hava ve kar yağışının ardından belediye ekipleri tarafından başlatılan karla mücadele çalışması ise aralıksız sürüyor. Ana caddelerdeki çalışmalarını tamamlayan ekipler, trafiğin yoğun olduğu diğer cadde ve sokaklardaki akşam saatlerinde trafiğe kapatarak karları temizliyor.

Kazım Paşa Caddesinde karla mücadele çalışmasını sürdüren ekipler, 2 greyder 4 kepçe ve 5 kamyon ile gece saatlerinde de karla mücadele çalışmasını devam ettiriyor.

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürü Murat Bilgir, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

Kar yağışının ardından kentteki biriken karları kamyonlarla şehir dışına taşıdıklarını anlatan Bilgir, "Ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Kazım Paşa Caddesi ile bir çok caddede kar kaldırma çalışmamızı başlatmış bulunmaktayız. Şuanda 2 greyder, 4 kepçe ve 5 kamyon ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuanda kapalı ara yolumuz yok, kentteki karla mücadelemiz devam edecek inşallah kısa sürede karları kaldırıp şehrimizi feraha kavuşturacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber