Kars Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatro gurubunu Kars’a getirerek çocuklarla buluşturdu.

Kars Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatro gurubunu Kars’a getirerek çocuklarla buluşturdu.

2 seans halinde oynanan oyunu bugün yakaşık bin  çocuk izledi.

Kars Belediyesi Başkan yardımcı Hülya Çağraşan,ve Figen Karaçanta hanım efendi ve özel kalem müdürü ilker pekyıldız tiyatroyu birlikte izlediler.

Tiyatro gösterisinin öncesinde Belediye Başkan yardımcısı Hülya Çağraşan bir konuşma yaparak tiyatro grubuna teşekkür etti. Başkan Karaçanta’nın yoğun programları nedeniyle katılamadığı program için emeği geçenlere teşekkür ettiğini de ileten Çağraşan, çocuklara bundan sonra bu tür etkinliklerin sık sık tekrarlanacağı müjdesini verdi ve sözlerine şöyle devat etti, çocukların tiyatroya olan ilgisinin artırılması ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması için bu tür organizasyonlara ev sahibi yapıyor olmaktan gurur duyuyorum dedi.

Tiyatro Koordinatörü ve oyuncularına çiçek ve Plaket hediye edildi Başkan Yardımcısı Hülya Çağraşan Tiyatro ekibini yeniden Kars’ta görmek istediklerini belirtti. Tiyatro ekibi, Kars Belediyesini bu tür etkinliklere kucak açtığı için kutladıklarını belirterek, benzer etkinlikler için her zaman Kars’a gelmeyi arzu ettiklerini kaydetti.

ff.jpgimg_0006-kopyala.jpgimg_0032-kopyala.jpgimg_0012-kopyala.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber