Kars Belediyesi Dezenfeksiyon Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Kars Belediyesi Dezenfeksiyon Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Kars Belediyesi korona virüs salgınının ilk gününden bu yana temizlik ve dezenfekte çalışmaları için seferber oldu.

Temizlik İşleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğu ekiple, gece gündüz şehrin dört bir yanını dezenfekte ederek titizlikle çalışıyor.

Kars Belediyesi Corona virüsü önlemlerini sıklaştırarak devam ettiriyor. Şehir merkezi ve mahallelerde vatandaşların yoğun kullandığı bölgelere dezenfekte çalışmaları Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından aralıksız sürdürülüyor.
Kars Belediyesi virüs tedbirlerini başlattığı günden bugüne kadar, şehirde vatandaşların temas ettiği 180 kamu kurum ve kuruluşu hizmet binası başta olmak üzere, banka ve diğer kamusal alanlar ile birlikte 400 adet de kamu ve toplu taşıma aracı dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi.Kent genelinde dezenfeksiyon işlemi yürüten ekipler, hafta içi ve hafta sonu  gece geç saatlere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

kars-belediyesi-dezenfeksiyon-calismalarini-araliksiz-surduruyor-(1).jpgkars-belediyesi-dezenfeksiyon-calismalarini-araliksiz-surduruyor-(2).jpgkars-belediyesi-dezenfeksiyon-calismalarini-araliksiz-surduruyor-(3).jpgkars-belediyesi-dezenfeksiyon-calismalarini-araliksiz-surduruyor-(5).jpg
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber