Kars Belediyesi Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Kars Belediyesi Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Kars Belediyesi şehir merkezinde bulunan ana caddeler, yaya kaldırımları ve bu güzergahların alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Havaların ısınması ile birlikte yol yapımına hız veren Kars Belediyesinin çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Bülbül Mahallesi ve İstasyon Mahallesinde sürdürülen çalışmalarda alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakların sıcak asfalt, kilit parke döşeme ve yaya kaldırımı yapım çalışmaları Kars Belediyesi ekipleri tarafından hummalı bir şekilde devam ettiriliyor.

Mahalle sakinlerince havaların ısınmasıyla birlikte başlayan yapım çalışmaları memnuniyetle karşılanırken, çalışma alanına gelen Başkan Karaçanta'ya vatandaşlar tarafından çalışmalar için teşekkür edilerek, şehir genelinde çalışmaların devam ettirilmesi taleplerinde bulunuldu.

 Ayrıca Kars Belediyesine bağlı ekipler tarafından İsmail Aytemiz Bulvarı ve Mihralibey Köprüsü üzerinde bulunan refüj alanında kamyonlarla toprak taşınarak şehir girişlerinin çiçeklendirme çalışmaları da devam ediyor. Başkan Karaçanta, yetki alanları içerisinde bulunan yol ve kaldırımların fiziki koşullarını iyileştirmek amacıyla sürdürülen çalışmaların sezon boyunca devam edeceğini belirtti. 

kars-belediyesi-yol-calismasi-(6).jpg

kars-belediyesi-yol-calismasi-(1).jpgkars-belediyesi-yol-calismasi-(2).jpgkars-belediyesi-yol-calismasi-(3).jpgkars-belediyesi-yol-calismasi-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber