Kars Belediyesi cadde ve kaldırımları yıkıyor

Kars Belediyesi cadde ve kaldırımları yıkıyor

 Kars Belediyesi kente cadde ve kaldırımları yıkıyor. İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kaldırımları tazyikli suyla yıkayarak, temizlik...

 Kars Belediyesi kente cadde ve kaldırımları yıkıyor. İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kaldırımları tazyikli suyla yıkayarak, temizlik çalışması yapıyor.
Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın talimatlarıyla temizlik çalışması başlatan itfaiye ekipleri kentin en işlek caddelerinden Atatürk Caddesi ile Faikbey Caddesi tazyikli suyla temizledi. Belediye’nin kaldırımları yıkaması vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

“TEMİZ KENT TEMİZ TOPLUM”

Belediye Başkanlığı’nca başlatılan temizlik çalışmalarının kendilerini memnun ettiğini ifade eden vatandaşlar, “Belediye kaldırımları yıkıyor. Bizlerde vatandaşlar olarak buna destek vermeliyiz. Öncelik çöpleri gelişi güzel atmamalıyız. Çünkü bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Bu şehirde yaşayan herkesin yaşadığı şehre sahip çıkması gerekiyor” dediler.

“AMAÇ DAHA TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI TOPLUM”

Temizlik çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Biz ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz. Arkadaşlarımız iftardan hemen sonra itfaiye araçlarıyla kaldırımları yıkıyor. Arkadaşlarımızın çalışmalarını bizde takip ediyoruz. Malumunuz üzere Kars’ta temizlik kampanyası başlattık. Kampanyamıza vatandaşlarımızda sağ olsunlar destek veriyor. El birliğiyle Kars’ı hak ettiği yere her anlamda taşıyacağız” diye konuştu.
Öte yandan Belediye Başkanlığı'na bağlı İtfaiye Müdürlüğü ekipleri gece geç saatlere kadar kaldırımları yıkadı. İtfaiye ekiplerine vatandaşlarda destek verdi. İtfaiye ekipleri kaldırımları yıkarken, temizlik illeri ekipleri de çöpleri aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber