Kars Belediyesi araç filosunu zenginleştirdi

Kars Belediyesi araç filosunu zenginleştirdi

MHP´li Kars Belediyesi, Adana, Mersin ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinden hibe karşılığı verilen araçlarla araç filosunun sayısını 22´ye çıkardı. Bugün de yeni gelen 4 adet kamyon şehir turuyla vatandaşlara gösterildi. Belediye Başkanı Murtaza Karaç

MHP’li Kars Belediyesi, Adana, Mersin ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinden hibe karşılığı verilen araçlarla araç filosunun sayısını 22’ye çıkardı. Bugün de yeni gelen 4 adet kamyon şehir turuyla vatandaşlara gösterildi. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da kamyona binerek Kars halkının hizmetine sundukları yeni araçların hayırlı olmasını diledi.

TERÖRÜ VE DESTEKLEYENLERİ ŞİDDETLE KINADI

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, konuşmasına Adana’daki terör saldırısına değindi ve şehit olan vatandaşlara Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve tüm ülkeye başsağlığı dileklerinde bulundu. Başkan Karaçanta, “Bugün bilindiği üzere Adana ilimizde hain bir terör saldırısı oldu. Terör saldırısı sonucu 2 vatandaşımız hayıtını kaybetti. 21 tane de yaralımızın olduğu haberini aldık. Ben orada hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine ve büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle ile bu terör saldırısını yapanları ve bunlara destek verenleri de lanetle şiddetli kınıyorum.” dedi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNE BURUK KUTLAMA

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, bugün kutlanmakta olan öğretmenler gününün Adana’daki hain terör saldırısıyla buruk bir hale dönüştüğüne de belirterek, “Ayrıca bugün öğretmenler günü. Keke o üzücü haberi almamış olsaydık. Çükü bugün bizim çok önemli bir günümüz. Öğretmenlerimiz bizim bugün ki var oluşumuzu sağlayan, bugün buralarda olmamızı sağlayan çok önemli kişilerdir. Dolayısıyla ben öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü tebrik ediyorum. Başta başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hayatlarını kaybeden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor. Bugün aramızda olan öğretmenlerimize ve halen hizmette bulunan öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü tebrik ediyor, can sağlığı diliyorum.” diye konuştu.

ARAÇ FİLOMUZA 22 ADET ARAÇ KATTIK

Başkan Karaçanta daha sonra yeni araç filosuna katılan 4 adet kamyonun kente getirilmesiyle ilgili açıklama yaptı. Karaçanta, “Bugün araç filomuza 4 adet yeni aracın katılımı nedeniyle buradayız. Göreve geldiğimizden günümüze kadar ki süreçte araç filomuza 22 adet araç kattık. Kamyon, iş makinası, binek araç, ambulans ve cenaze aracı olmak üzere toplam 22 aracı araç filomuza kattık. Bunlardan 2 greyder, 2 kamyon, 1 ambulans, 1 cenaze aracı, 1 otobüs ve 1 binek taksi Adana, Mersin ve İzmir Büyükşehir Belediyelerimizden hibe karşılığı belediyemize verildi. Sizler aracılığıyla Adana, Mersin ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza şükranlarımı arz ediyorum, çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, var olsunlar.” dedi.

ARAÇ FİLOMOZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜMEKTE

Başkan Karaçanta, “Göreve geldiğimizde araç parkımızda olan, hizmet dışı bırakılan, atıl olan 1 adet vidanjör, 1 adet kamyonet, 1 adet sepetli hizmet aracı ve 1 adet de kanal açma aracı olmak üzere atıl durumdaki bu araçlarımızı da yaptırdık ve Kars halkının hizmetine sunduk. Bundan sonraki süreçte de bizim bu hizmetlerimiz görüldüğü üzere sıfır kilometre araçlarla Kars halkına hizmet etmeye devam edecek. Çünkü inandığım bir şey var, geldiğimden beri de hep bunu söylerim; Kars halkı her şeyin en güzeline layıktır. Dolayısıyla onlara bu araçlarla daha keyifli hizmet yapmanın mutluluğunu bizlerde belediye başkanı olarak şahsım ve tüm çalışma arkadaşlarımda yaşayacaktır. Araç filomuza yeni katılan araçlarımızın Kars halkına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Başkan Karaçanta konuşmasının ardından kamyona binerek şehir turu attı. Atatürk caddesi, Faikbey caddesi ve GAMP caddesinden belediye hizmet binasına kadar kamyondan vatandaşları selamlayan Başkan Karaçanta, amaçlarının en iyi hizmeti sunmak için en iyi imkanları seferber etmek olduğunu ifade etti. (KHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber