Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen Fatih Erbakan’ın Sağ Yanında..!

Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen Fatih Erbakan’ın Sağ Yanında..!

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, partisinin Ankara’da geçekleştirdiği aday tanıtım programına katıldı.

Tacettin DURMUŞ

Gerçekleştirilen programda Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından Yeniden Refah Partisi’nin seçim beyannamesi okundu. “Ahlaklı Belediyecilik’ Yeniden Refah İle Mümkün!” sloganları atılan aday tanıtım toplantısında verilen fotoğrafta Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen’in Genel Başkan Fatih Erbakan’ın sağ yanında olması dikkat çekti. Uğur Şen’in bugün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından Kars’a gelerek seçim çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

öte yandan Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen aday tanıtım programının ardından yaptığı ilk açıklamada, "Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın tensipleriyle Şahsıma tevdi edilen yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adaylığının bugün aday tanıtım toplantısına ilçe adaylarımızla beraber katılım sağladık
Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışıyla
Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolu da yolculuğu da rabbim mübarek etsin muvaffak eylesin
Bu süreçte destelerini bizden esirgemeyen başta il başkanımıza il teşkilatına ve tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum.
Çalışma bizden destek halkımızdan başarı Allah’tandır." dedi.

Uğur ŞEN Kimdir?

Ardahan Göle doğumlu olan Uğur ŞEN, Kars İl Müftülüğünde Murakıp ( denetleyici) olarak görev yapan, aynı zamanda, Diyanet-SEN Kars Şube Başkanlığı ve Kars Memur-SEN başkan yardımcılığı görevlerini de yapmış olan ŞEN, Cami kürsülerinden yapmış olduğu etkili vaazlarıyla, ilkeli duruşuyla ve dürüst kişiliğiyle tanınmaktadır. Yıllardan beridir ikamet ettiği, ekmeğini yediği, suyunu içtiği ve havasını teneffüs ettiği Kars’ımıza, bir vefa borcu olarak hizmet etmek istediğini söyleyen ŞEN, beş yıl yurt dışı görevi yaparken, gezme fırsatı bulduğu birçok Avrupa ülkesi ve şehrinde bizatihi müşahede ettiği, modern şehirlerin alt yapısının ve belediye hizmetlerinin aynısını Kars’a taşımak ve Kars’ımızı modern bir şehir haline getirmek istediğini söyleyen ŞEN, 31 Mart yerel seçimlerde; Maşeri vicdanın ve aklı selimin galip gelip seçimi kazanacaklarına inancının tam olduğunu söyledi. Kafkas Üniversitesinde İslam Hukuku alanında Yüksek Lisans yapan Uğur ŞEN Evli ve 3 çocuk babası olup, Almanca ve Arapça bilmektedir.

whatsapp-image-2024-02-12-at-10-40-06.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Politika