Kars Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger ilk toplantısını gerçekleştirdi

Kars Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger ilk toplantısını gerçekleştirdi

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger ve AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçim çalışmaları kapsamımda,

Tacettin DURMUŞ

AK Parti ve MHP İl teşkilat mensupları ve gazetecilerle yemekli toplantıda bir araya geldi.
Dün Kars Harakani Havalimanında yoğun kalabalık ve uzun araç konvoyu eşliğinde karşılandıktan sonra Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Salonunda aday tanıtım toplantısına katılan Kars Belediye Başkan Adayı Ötüken Senger, seçim koordinasyon merkezilerinin açılışını gerçekleştirdi.
Akşam da AK Parti ve MHP İl teşkilat mensupları ve gazetecilerle yemekli toplantıda bir araya gelen Ötüken Senger, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Toplantıya AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, MHP Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek, AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar, MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, AK Parti ve MHP il ve ilçe teşkilat mensupları, AK Parti Kars Belediye başkan aday adayları Emre Okan Bayramoğlu, Halit Öze ve bazı gazeteciler katıldı.
Toplantıda yapılan konuşmalarda Cumhur İttifakı Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger Kars Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Kars’ta yerel hizmetlerin iktidarın ve merkezi hükümeti destekleriyle artarak devam edeceği vurgusu yapılarak, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin bundan önceci seçimlerde de olduğu gibi huzur ve güven ortamında gerçekleşmesinin önemine değinildi.

whatsapp-image-2024-01-28-at-11-12-05-2.jpeg

whatsapp-image-2024-01-28-at-11-12-05-1.jpeg

whatsapp-image-2024-01-28-at-11-12-05.jpeg

whatsapp-image-2024-01-28-at-11-12-04.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Politika