Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Başladı

Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Başladı

Geleneksel Kars Ardahan Iğdır (KAI) Tanıtım Günleri Ankara’da başladı.

Tacettin DURMUŞ

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAİFED) öncülüğünde bu yıl 7’incisi düzenlenen Tanıtım Günleri etkinliği, 18-22 Ekim tarihleri arasında Ankara’da Keçiören Belediyesi Kabala Meydanındaki fuar alanında gerçekleştiriliyor.

Dün başlayan etkinlikler kapsamında Kars, Ardahan, Iğdır Valilikleri, her üç ilimizin belediyeleri, il kültür ve turizm il müdürlükleri, oda ve STK başkanlıkları ile esnafları yerini aldı. Bugün 13.30’da resmi açılışı törenle gerçekleştirilecek tanıtım günleri 22 Ekim Pazar akşamına kadar devam edecek.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu (KAİFED) Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, tüm Ankara halkını ve başkentte yaşayan tüm Kars Ardahan Iğdırlıları ve bölge halkını tanıtım günlerine davet etti.

Öte yandan KAİFED Genel Başkan Erdoğan Yıldırım yaptığı açıklamada, İsrail’in Filistin halkına uyguladığı orantısız zulmün ve hastane faciasında hayatını kaybeden yüzlerce masum Filistin halkının yasını tutmak amacıyla bu yılki tanıtım günlerinde eğlence kanserlerin iptal edildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber