Kars Aras EDAŞ 2 Bin 500 Rakımda Motivasyon Pikniği Düzenledi

Kars Aras EDAŞ 2 Bin 500 Rakımda Motivasyon Pikniği Düzenledi

Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Kars Bölge Müdürlüğüne bağlı endeks okuma işçilerine Sarıkamış ilçesindeki 2 bin 500 rakımda bulunan Soğuksu Mesire alanında piknik organizasyonu düzenlendi.

Aras EDAŞ Kars Bölgesi Müşteri Teknik Hizmetleri Müdürü Kemal Turan, yaptığı açıklamada, kurum olarak bütün personel gibi büyük özveriyle çalışmalarını sürdüren elektrik sayaçlarını okuyan kapı, kapı gezen personel için istişare ve motivasyon pikniği yaptıklarını söyledi.

Sarıkamış’ın eşsiz sarıçam ormanları içerisinde bir araya gelerek enerji depoladıklarını belirten Turan,”Bugün endeks okuma işçilerimizle birlikte 2019 yılının ilk sekiz ayını değerlendirmek ve yılın son dört ayında nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda Sarıkamış’ın güzel doğasında hem değerlendirme toplantısı, hemde piknik yaptık. Burada amacımız şirketimizin hedefleri doğrultusunda müşterilerimizin haklarını koruyarak en iyi hizmeti vermektir.” dedi.

Endeks okuma çalışanlarından Zafer Özcan ise  kendileri için böyle bir organizasyonu düzenleyen kurum yetkililerine teşekkür etti.

b1a796b9-fa64-4e8f-a983-480ff5b08e27.jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber