Kars Adliyesinde Kan Bağışı

Kars Adliyesinde Kan Bağışı

Kars Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Türk Kızılay Kars Şubesi işbirliği ile Kars Adliye Sarayında kan bağışı standı kuruldu.

Lider Haber Ajansı / Turgut KAYA

Kan bağışı standına ziyarette bulunan Kars Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Amanvermez, “Kan bağışı toplumumuzda insanlara yaşam umudu olabilmektedir. Çeşitli kazalar, hastalıklar ve akabinde yapılan ameliyatlarda kan ihtiyacı hayati önem taşımaktadır. Bu nedenle düzenli olarak kan bağışında bulunmanın, kan stoklarına katkıda bulunmanın insanların hayatını kurtarabileceğini unutmamamız gerekmektedir.  Bu anlamda kan bağışı bir sosyal sorumluluk olup, Adliyemiz, Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz ve Kızılay Kars Şubesinin koordine etmiş olduğu ve geleneksel hale getirmeye çalıştığımız Kan Bağışı Etkinliğini burada hayata geçirmiş durumdayız. Bir önceki kan bağışı kampanyamız “Kan Veren Umut Verir” sloganıyla gerçekleştirilmişti. Yine aynı sloganımızla bugün yapılan kan bağışlarının ihtiyaç sahibi hastalarımıza şifa kaynağı olmasını temenni ediyor, herkesi kan vermeye davet ediyorum.” dedi.

Yargı çalışanları ve adliyeye gelen vatandaşlar gün boyu kan vermeye devam ettiler. Kurulan kan bağışı standı yoğun ilgi gördü.

Kaynak:Lider Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber