Kars 36 Spor'da Şeker Tadında Bayramlaşma

Kars 36 Spor'da Şeker Tadında Bayramlaşma

Kars 36 Spor Kulübü’nde birlik, beraberlik ve bir araya gelmenin en güzel örneklerinden biri olan ‘Bayramlaşma’ programı gerçekleştirildi. 

Tacettin DURMUŞ 

Ali Gaffar Okkan tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programında, bir spor kulübü çatısı altında tek amaç için bir araya gelmiş olmanın mutluluğu paylaşıldı. Düzenlenen bayramlaşma programında yakında oynanacak olan play- of maçı nedeniyle memleketlerine gidemeyen, ailelerinden ve sevdiklerinden uzan kalan hocalar ve futbolcular kendilerini evlerinde hissetti. 

Bayramlaşmanın gerçekleştirildiği tesislerde Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, takımın teknik direktörü Orhan Tetik, Osman Beysumengu, Yetkin Akman ve kulüp müdürü Oğuzhan Semetoğlu, futbolcular, tesis çalışanları ve taraftarlar bayramlaştı. Aile ortamında gerçekleşen bayramlaşmada nihai hedef için kenetlenen Kars 36 Spor Camiası, önümüzdeki günlerde oynanacak olan ligde kalma (Play – Off) maçını da kazanarak, yeni sezon çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdiler.

Hedefe kilitlenilen bayramlaşma programında açıklamada bulunan Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Ali Uçum, Kars halkının, Kars 36 Spor camiasının ve spor kamuoyunun bayramı kutladı. 
Teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar ile birlikte Ramazan bayramını hep beraber idrak ettiklerini söyleyen Başkan Uçum. “Takım olarak kenetlendik. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir bayram kutlaması yaptık. Önümüzde hayati öneme sahip bir play - off maçımız var. Bu maçı da kazanarak önümüzdeki sezona bakacağız. Play-off maçını da kazandıktan sonra inşallah önümüzdeki sezona bakacağız. Hocalarımız, taraftarımız ve futbolcularımız ile kenetlendik. Kars 36 Spor adına tüm Kars halkının bayramını kutluyoruz” dedi.
Kars 36 Spor teknik heyeti Orhan Tetik, Osman Beysumengu, Yetkin Akman ve kulüp müdürü Oğuzhan Semetoğlu da; bayramlarının birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı özel günler olduğunu hatırlatarak, önümüzdeki günlerde oynanacak olan play - off maçını da kazanarak bu gururu ve mutluluğu Kars halkı ile birlikte yaşayacaklarını dile getirdiler.

kars-36-spor-da-seker-tadinda-bayramlasma-(1).jpgkars-36-spor-da-seker-tadinda-bayramlasma-(2).jpgkars-36-spor-da-seker-tadinda-bayramlasma-(3).jpgkars-36-spor-da-seker-tadinda-bayramlasma-(4).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor