Kars 36 Spor’a Anlamlı Tebrik!

Kars 36 Spor’a Anlamlı Tebrik!

Kars 36 Spor’un Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Tunceli ekibi Dersim Spor’u deplasmanda 4 -2 yenerek ikinci ön eleme maçına hak kazanmasının ardından bazı duyarlı Karslılardan tebrik mesajları gelmeye başladı.

Tacettin DURMUŞ

Tunceli’de oynanacak maça takımı ve teknik heyeti parası ile taşıyacak araç bulamayan Kars 36 Spor kulübünün ilk maçını kazanması şehirde heyecan yaşatırken, bu başarıyı istemeyen birkaç kişi ve bazı kesimleri de rahatsız etti.
Maçın kazanılmasının ardından şehrin takımına ilk tebrik mesajı Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’tan geldi. İkinci tebrik mesajı ise AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar’dan geldi. Başkan Sancar sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında, “Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turunda Dersim Sporu 4-2 mağlup ederek bir üst tura yükselen Kars 36 Sporu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” Dedi. Başkan Muammer Sancar’ın bu mesajı Kars 36 Spor camiası tarafından takdirle karşılandı.
Ayrıca takımın deplasmana gitmesi için yakıt desteği veren Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün’e teşekkür eden Kars 36 Spor Yönetimi, Ziraat Kupasına katılma iddiasını sürdürüyor.
Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, Ziraat Kupası ön eleme ikinci tur rakiplerinin yarın belli olacağını belirterek yönetim, teknik heyet, futbolcu, taraftarlar ve takıma destek veren kişi ve kurumlarla birlikte Kars’ı her yerde gururla temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor