Kars 36 Spor yine hakem kurbanı oldu: Görelespor: 3 - Kars 36 Spor: 1

Kars 36 Spor yine hakem kurbanı oldu: Görelespor: 3 - Kars 36 Spor: 1

Kars 36 Spor, yine hakem hatalarına maruz kaldığı maçta deplasmanda Karadeniz ekibi Görelespor’a 3-1 yenildi.

Tacettin DURMUŞ

MHK’nın Karadeniz ekibi Giresun takımı olan Görelespor ile deplasmanda oynadığımız maçın orta hakemini Rize bölgesinden, yardımcılarını ise Trabzon bölgesinden ataması,beklenen sonucu doğurdu.

Maça atanan Karadeniz bölgesinden hakemeler, maçın ilk düdüğü ile birlikte taraflarını belli etmeğe başladı. Kars 36 Spor’a atılan golün birinin kesin ofsayttan, birisinin de uyduruk bir penaltından gelmesi, Görelspor’un maçın galibi olmasını sağladı. Hakemlerin maç boyunca ev sahibi Karadeniz ekibi Görelespor lehine ve Kars 36 Spor aleyhine verdiği kararlarla takımız sahadan 3 - 1 yenik ayıldı.

Maç boyunca rakibinden üstün ve istekli oynayan Kars 36 Spor’un tek golü 16. dakikada Ali Eren’den geldi. Görelspor’un golleri ise Burhan Alemdar, Bedirhan Yalçın ve penaltından Murat Perker’den geldi.

Öte yandan, önceki gün Kars 36 Spor FK yönetimi ve hocası Orhan Tetik, bugün deplasmanda Giresun ekibi Görelespor ile oynayacakları maçın hakemlerinin Karadenizli olmasına tepki göstermişti.

MHK’nin Trabzon ekibi Görelespor ile Kars 36 Spor maçını yönetecek olan orta hakemin Rize bölgesinden, yardımcılarının ise Trabzon bölgesinden olmasının anlaşılır bir tutum olmadığını dile getiren Kars 36 Yönetimi, MHK’nın BAL Ligi hakem atamalarına önem vermesi gerektiği vurgulanmış, bu nedenle şehirleri ve camiaları karşı karşıya getirecek atamalardan uzak durulması gerektiğine de dikkat çekilmişti.
Bir şehrin kaderiyle bu kadar kolay oynanmaması gerektiği ni de belirterek tepkileri ni gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor