Kars 36 Spor Kelkit Belediye Hürriyet Spor Maçına Hazır

Kars 36 Spor Kelkit Belediye Hürriyet Spor Maçına Hazır

Kars 36 Spor Kelkit Belediye Hürriyet Spor Maçına Hazır

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5'inci tura çıkarak Türkiye'de spor camiasında taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Kars 36 Spor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde grubun güçlü takımlarından Kelkit Belediye Hürriyet spor'u konuk edecek.

Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumu'nda oynanacak karşılamanın hazırlıklarını tamamlayan Yeşil Beyazlı ekip, maç saatini bekliyor. 2017-2018 sezonunda şampiyonluğu düşünen ve grupta liderinin 3 puan gerisinde bulunan Kars 36 Spor kendi saha ve seyircisi önünde Kelkit Belediye Hürriyet Spor'u yenerek 13. hafta onunda ilk devreyi en iyi şekilde kapatmayı düşünüyor.

"TÜM KARSLILARI MAÇA BEKLİYORUZ"

Kars 36 Spor'un çok iyi bir çıkış yakaladığını ve sezon başından beri aynı şekilde yoluna devam ettiğini ifade eden Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Pazar günü oynanacak karşılaşmaya tüm Karslıları davet etti.

Yeşil Beyazlı ekibin bu yıl şampiyon olacağına inandığını belirten Yıldız, taraftarlarıyla bütünleşen bir takımın kendi sahasında yenemeyeceği takım olmadığını söyledi.

Başkan Muharrem Yıldız, "Hafta sonu ilk yarının son maçına çıkıyoruz. Sporcularımız hazır,maçı bekliyor. zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimiz 23 puanla üzerimizde bulunuyor. Rakibimizi yenerek 25 puanla ilk devreyi kapatmayı düşünüyoruz" dedi.

"BU SEZON İLKLERE İMZA ATTIK"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Süper Lig takımı Gençlerbirliğini Kars'a getirerek bir ilke imza attık. Yine Tarihinde ilk kez kupada 5'inci tura çıkarak yine bir ilke imza attık. İnşallah bu sezon şampiyon olarak ilkleri pekiştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Kars 36 Spor 17 Aralık 2017 Pazar Günü Saat 13.00'de Prof. Dr. Abamüslüm Stadında Kelkit Belediye Hürriyet Spor ile karşılaşacak.

Karşılaşmayı Emre Alay, Ali Baykara, Basri Leylek üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Deniz Sercan Akgül.

 

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor