Kars 36 Spor, deplasmanda Derecikspor ile oynayacak

Kars 36 Spor, deplasmanda Derecikspor ile oynayacak

TFF BAL Lig’i 3. gurupta mücadele eden Kars 36 Spor, yarın (1 Nisan 2023 Cumartesi) deplasmanda Trabzon 1985 Derecikspor ile saat 13.00’da karşılaşacak.

Tacettin DURMUŞ 
Son haftalarda aldığı puanlarda üst sıralara yükselen Kars 36 Spor, Trabzon ekibi 1985 Derecikspor ile Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda mücadele verecek. Ev sahibi 1985 Derecikspor, 37 puanla 5 inci sırada, Kars 36 Spor ise 19 puanla 12. sırada bulunuyor. 
Trabzon’da kampa giren Kars 36 Spor takımı, maçın oynanacağı Ortahisar Yavuz Selim Stadı’da son antrenmanını yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başladı. Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum ile yeni bir ivme kazanan Kars 36 Spor da teknik heyet ve sporcuların oldukça neşeli ve inançlı olduğu öğrenildi. 
Öte yandan Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, takımın yarın oynayacağı maçta da puan ve puanalar alacağına inandığını belirterek değerli Kars halkı ve taraftarların şehrin takımına destek vermeye devam etmeleri çağrısında bulundu. Trabzon ekibi 1985 Derecikspor yönetimine ve taraftarlarına da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ali Uçum, centilmence bir maç olacağının da altını çizdi.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor