Kars 36 Spor Başkanı Uçum, “Öncelikli hedefimiz Lig’de kalmak”

Kars 36 Spor Başkanı Uçum, “Öncelikli hedefimiz Lig’de kalmak”

Yasin Çitçi’nin istifasının ardından dün itibari ile Kars 36 Spor’un başkanlığını üstlenen işadamı Ali Uçum, yaptığı ilk açıklamada öncelikli hedeflerinin ‘Lig’de kalmak’ olduğunu söyledi. 

Tacettin DURMUŞ

Şu zamana kadar Kars 36 Spor’a hizmet veren başkanlara, yönetim kurulu üyelerine ve taraftarlara teşekkür eden Başkan Uçum, her kesin takıma güvenmelerini ve sahip çıkmalarını istedi.
Çok yakın bir zamanda şeffaf bir yeni yönetim oluşturacaklarını da açıklamasında belirten Kars 36 Spor Başkanı Uçum şu ifadeleri kullandı:

“Kars 36 Spor Kulüp yöneticilerinden 3 arkadaşımın beni ziyaret ederek forma hediye etmeleriyle başlayan bu süreçte, öncelikle forma ve malzeme sponsoru olarak Kars’ın takımına destek olmaya çalıştım. Daha sonra da Kars 36 Spor Başkanı Yasin Çiftçi ve yönetim kurulundaki arkadaşların yönetime dahil olmamı istemeleri üzerine başkan yardımcılığı görevini üstlendim. Bugüne kadar bu görevi sürdürdüm ve dün itibari ile itibari ile sevgili başkanın iş yoğunluğu sebebi ile görevi bana devretmesiyle beraber sezon sonuna kadar Kars 36 Spor ’un başkanlığını yürüteceğim.
BU TAKIM LİG’DE KAMALI!
Amacımız, şehrimizin futbol dalında temsilcisi olan Kars 36 Spor‘un Lig’de kalmasını sağlamaktır. Bu yönde yoğun çaba harcayacağımızdan kimse şüphe etmemelidir. Değerli Kars halkından ve Kars 36 Spor taraftarından beklentimiz yeni yönetime ve takıma güvenmeleri ve sahip çıkmalardır. Takıma yapacağımız 3 yeni transfer ile daha güçlü duruma gelerek öncelikli hedefimiz olan ligde kalma mücadelesidir. Oluşturacağımız yeni yönetim kurulumuzu oluşturduktan sonra da yakın tarihte basınımız marifetiyle Kars kamuoyuna açıklayacağız. Her konuda şeffaf yönetim anlayışı ile birçok konuyu basın ile paylaşacağız. Bu minvalde beklentimiz; öncelikle şehrin önde gelen isimlerinin ve halkımızın ve tüm sporseverlerin takımına sahip çıkmalarını sağlamaktır.  
KARS 36 SPOR’U KURUMSAL KİMLİĞİNE KAVUŞTURACAĞIZ
İlk ve acil olarak şehrimizin takımı Kars 36 Spor’a kurumsal bir kimlik ve yönetim anlayışı getirerek, amatör yönetim anlayışından arınmış daha disiplinli ve taraftara güven veren bir profosyonel yönetim anlayışı ile Kars halkının karşısında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın!
Bütün bunların sonunda inşallah sportif başarı da kaçınılmaz olacaktır. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi üst liglerde ilimizi temsil eden bir Kars 36 Spor’u sahalarda görmek tüm hemşerilerimize ve değerli taraftarımıza keyif ve gurur verecektir.  
Ben bugüne kadar kulübümüzde maddi ve manevi katkı sağlamış olan tüm yönetici ve başkanlarıma teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Bundan sonraki süreçte te bizlere destek olacak tüm kurum ve kuruluşlar, STK ve odalarımız ile halkımıza, özellikle değerli ve cefakar Kars 36 Spor taraftarına teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor