Kars 36 Spor: 1 – Rize Özel İdare Spor: 1

Kars 36 Spor: 1 – Rize Özel İdare Spor: 1

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. grupta mücadele eden Kars 36 Spor, kendi evinde oynadığı ligin son maçında Rize Özel İdare ile 1 -1 berabere kaldı.

Tacettin DURMUŞ – Turgut KAYA 

Kafkas Üniversitesi Prof.Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda oynanan maçın ilk yarısını 1 – 0 yenik kapatan Kars 36 Spor, 82. dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı Mücahit Topal gole çevirerek takımına beraberliği kazandırdı. Bu sonuçla Kars 36 Spor puanını 26 puana çıkartarak ligi 9’uncu sırada tamamladı.

KARS 36 SPOR’UN SON MAÇINI AHMET ARSLAN VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI DA İZLEDİ

Öte yandan Kars 36 Spor’un son maçını 65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars milletvekili Ahmet Arslan, Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Kars milletvekili adayları Yunus Kılıç, Adem Çalkın, İl Başkanı Kadir Sarıdağ, CHP Kars milletvekilleri adayları İnan Akgün Alp, Onur Uludaşdemir ve Evren Yerdelen de izledi. 

Lider Haber Ajansı, maçı izlemek için tribünlerdeki yerlerini alan Ahmet Arslan ve milletvekili adaylarına, ‘Kars’ın stadyumu olmayan tek şehir’ olduğu hatırlattı. Mikrofonlarımıza konuşan milletvekili adayları 14 Mayıs seçimleri sonrasında projeleri arasında Kars 36 Spor’a stadyum kazandırmak olduğunu dile getirdiler. 

Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum düşmek üzere olan takımı futbolcular, teknik heyet ve taraftarlarla birlikte ligin orta sıralarına çıkartarak sezonu tamamladıklarını söyledi. Takımın önümüzdeki günlerde play –off maçı oynayacaklarını da belirten Başkan Uçum, takımın ligde kalacağını söyledi. Bu maçı da alıp BAL Liginde şampiyon olup 3’ünci lige çakma yolundaki hederlerine ulaşacaklarına dikkat çekti.

18bcb749-77e2-4f52-93bc-e431ce768072.jpg

kars-36-spor-1-–-rize-ozel-idare-spor-1-(6).jpgkars-36-spor-1-–-rize-ozel-idare-spor-1-(7).jpg

kars-36-spor-1-–-rize-ozel-idare-spor-1-(1).jpgkars-36-spor-1-–-rize-ozel-idare-spor-1-(2).jpgkars-36-spor-1-–-rize-ozel-idare-spor-1-(3).jpgkars-36-spor-1-–-rize-ozel-idare-spor-1-(5).jpg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor