KARAÇANTA'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

KARAÇANTA'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, geçtiğimiz günlerde geçirdiği dolmuş kazasında hayatı bir anda kabusa dönen Ferah Kömekçiler'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

85 yaşında yaşlı anne ve babasıyla yaşayan onların bakımını üstlenen Yaralı Ferah Kömekçiler 4 temmuz 2017 günü bindiği dolmuştan inerken bir anlık ihmal sonucu düşerek ağır şekilde yaralanmıştır.Düşme esnasında Başından aldığı ağır darbe sonucu baygınlık geçiren bilinci kapalı halde Kaldırıldığı Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde müdahalesi yapılan ,Beyin Cerrahi doktorlarının beyin kanaması ve kafatasının büyük bir bölümünün parçalanmış olduğu yapılan tetkik ve teşhis sonucu anlaşılmıştır. Doktorların müdahalesiyle 21 günlük zorlu yaşam mücadelesi sonucunda ağır bir  ameliyat geçiren kafatasının büyük bir bölümü alınan ve üç ay sonra tekrar bir Cerrahi operasyon daha geçirecek olan Ferah Kömekçiler'i ziyarette bulunarak ,durumu hakkında bilgi edinen Başkan Karaçanta ziyareti esnasında duygulu anlar yaşadı.
Daha sonrasında aileyle uzun bir süre sohbet eden Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak yaşanan bu talihsiz kaza olayı bana intikal ettiği andan itibaren beni derinden üzmüştür. Böylesi acı olayların yaşanmaması için ;Vatandaşlarımızın ve araç sürücülerinin daha duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda telkinlerde bulundu. Olayda yaralanan hastanın sağlık durumu hakkında takipçi olacağını belirtti. Ferah Kömekçiler'in elini tutarak güzel kardeşim ben bir Kardeşin bir Abin olarak burada yanındayım her zamanda yanında olacağım Allah'ın izni ,sevenlerinin duası ve doktorlarımızın sayesinde çok daha iyi olacaksın inşallah sözleriyle Başkan yardımcıları ile birlikte Hasta ve yakınlarına tekrar acil şifalar diledi.

 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber