Karaçanta’dan “Devlet Eliyle NOEL’e Davet” Haberine Tepki

Karaçanta’dan “Devlet Eliyle NOEL’e Davet” Haberine Tepki

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’dan “Devlet Eliyle NOEL’e Davet” Açıklaması

Başkan Karaçanta’nın açıklaması şöyle:

Gazi Kars’ımızı Yerel Ve Ulusal Medyada tanıtmak amacıyla Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet ARSLAN başta olmak üzere, Millet Vekilimiz Selahattin BEYRİBEY ve Kars Valimiz  Sayın Rahmi DOĞAN bey ile her zaman Kars turizmini ön plana çıkartmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürürken;

Ne yazık ki son günlerde bazı Basın Yayın Organlarında yer alan "Devlet Eliyle NOEL’e Davet" başlıklı  haber Kars turizmini baltalamak maksatlı yapılmıştır.Yerel basınımızın bu konuda daha hassas ve duyarlı olmasını beklerken bu tür haberlerle hem şehrimize hem de Kars turizmine büyük zarar vermesi bizleri ziyadesi ile üzmüştür.

Özellikle Yerel ve Ulusal Medyada son günlerde yer bulan tren seferlerinde yaşanan doluludan dolayı yer bulunamayan ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet ARSLAN’ın girişimleriyle ek vagonların eklendiği yerli ve yabancı turistlerin Kars’ı tercih ettiği bu günlerde yapılan bu haberin ne maksatlı yapıldığı düşündürücüdür.

Kars kamu oyu takdir eder ki Sarıkamış ve Arpaçay da yapılan bu Kütük Evler turizmi canlandırmak Kars ekonomisine katkı sağlamak amacıyla yapılmıştır.

Buralarında kanun ve kurallar çerçevesinde kiraya verilmesi ve buralarda Kars turizmine katkı sağlamak amacıyla organizasyon ve etkinlik yapılması gayet doğaldır.

Gazi Kars’ımızı her anlamda ön plana çıkarmak, Kars turizmine katlı sağlamak  için Kars basınının bu konuda daha hassas olmasını bekliyoruz. Kars Kamu Oyuna Saygıyla Duyurulur.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber