Karaçanta: Fen İşleri Müdürlüğümüz Gece-Gündüz Çalışıyor

Karaçanta: Fen İşleri Müdürlüğümüz Gece-Gündüz Çalışıyor

 Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ve sokaklarda çalışmalarına son hızla devam ediyor. Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta,...

 Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ve sokaklarda çalışmalarına son hızla devam ediyor.
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Karslı vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkanlarını seferber eden Fen İşleri Müdürlüğü, yol çalışmalarından aydınlatmalara ve yer altı çalışmalarına kadar bir çok alanda düzenlemeler yapıyor.

Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikayetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğü, pek çok konuda Karslılara hizmet veriyor. Şehrin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapan ekiplerimiz, her konuya titizlikle yaklaşarak çözüme kavuşturmaya çabalıyor,” dedi.

Fen işleri dur durak bilmiyor

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Kentin her noktasına eşit ve kaliteli hizmet” sloganıyla çalışmalarımızı sürdürerek Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, hemşerilerimizin daha yaşanabilir bir kent olanaklarına ulaşması adına alt yapı ve üst yapının modernize edilmesini önemseyerek, hızlı ve disiplinli bir çalışma temposu ile kent genelindeki ihtiyaçlara çözüm üretiyoruz. Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz şehrimizin yollarını mercek altına alması ile planlaması yapılan çalışmalar kapsamında birçok mahallemizde kilit parke taşı yol yapımı ve asfalt çalışmasını gerçekleştirerek birçok caddeyi günümüz koşullarına uygun nitelikli hale getirildik,” dedi.

“Kentin Her Noktasına Hizmet”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren alt ve üst yapı alanındaki çalışmalarına büyük önem verdiklerine dikkat çeken Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Bizden önce yıllarca hizmet gitmemiş çok sayıda bölgesi olan şehrimizi, bugüne kadar ortaya koyduğumuz çalışmalarla her noktasına hizmet giden bir kent yaptık. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz büyük bir özveri göstererek, kentin her noktasındaki ihtiyaçlara kısa zamanda cevap verebilmek için çalışmalarını geniş bir yelpazede sürüyor. Kentimizin her noktasındaki taleplere cevap vermek için sürdürülen çalışmalar aralıksız olarak devam edecektir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber