Karaçanta;" Doktorlarımız ve Sağlık Çalışanlarımız Ülkemizin Göz Bebeğidir"

Karaçanta;" Doktorlarımız ve Sağlık Çalışanlarımız Ülkemizin Göz Bebeğidir"

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tıp çalışanlarını ziyaret etti

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi Mutlu ŞAHİN beyi,Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Kemal SARICA beyi, Kars İl Sağlık Müd.V. Hasan ALTUN beyi makamlarında ziyaret etti ve Tıp Bayramlarını Kutladı.Başkan Karaçanta Daha Sözlerine şöyle devam etti

 “Sosyal devlet ilkesinin en önemli öğelerinden biri olan sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesi ve en değerli varlık olan insan ve onun sağlığı her zaman birinci öncelik teşkil etmektedir. Bunun sonucunda doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ülkemizin göz bebeği konumundadırlar. Tıp Camiamız, gece gündüz, yağmur çamur demeden, bayram,  tatil bilmeden insan yaşamına saygı çerçevesinde büyük bir özveriyle sağlıklı bir toplumun oluşması için ellerinden gelen her türlü çabayı göstermektedir.

Bu düşüncelerim ışığında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz’ diyerek kendi sağlığını emanet ettiği ve hastalarını kendi yakını olarak kabul ederek hizmet veren, bu kutsal ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının  14 Mart Tıp Bayramını kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

tip-(2).jpgtip-(3).jpgtip-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber