KAI'dan Emniyete Ziyaret

KAI'dan Emniyete Ziyaret

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU ÇEVİK KUVVET ANKARA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'E TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU ÇEVİK KUVVET ANKARA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’E TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan YILDIRIM, Yönetim ve Danışma Kurulu Üyeleri ile birlikte İstanbul Vodafone Arena Stadı yakınında gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit düşen polislerimiz için Çevik Kuvvet Ankara Şube Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Federasyon Genel Başkanı, Yönetim ve Danışma Kurulu Üyeleri Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek saldırıda şehit düşen Emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Emniyet Teşkilatı’na başsağlığı dileklerinde bulundular.

Genel Başkan Erdoğan Yıldırım terör saldırılarını ve Halep’te yapılan katliamı lanetlediklerini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi milletimizi, ülkemizi parçalamak, aramıza nifak sokmak isteyen hain terör saldırıları bizi yıldıramayacak. Milletçe büyük üzüntü yaşıyoruz. Acınız acımızdır. Milletimizin başı sağ olsun. Allah böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. Biz yaşadığımız üzüntü ve acılarla daha çok kenetlenen bir ecdadın torunlarıyız. Milletçe yaşadığımız acılar bizi daha çok birbirimize kenetliyor, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiriyor.

Sizlerin üstün görev aşkıyla fedakârca, canı pahasına gayretleriniz sayesinde can ve mal güvenliğimiz korunuyor, ülkemizde huzur içinde yaşıyoruz. Vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı şahsınızda tüm Emniyet camiasına teşekkür ediyoruz. Her zaman sizlerin yanınızdayız. Ülkemizde ve dünyada yapılan tüm terör saldırılarını, katliamları kınıyor ve lanetliyoruz. Saldırıda şehit düşen sivil vatandaşlarımıza ve Emniyet mensuplarına Allah’tan rahmet, yakınlarına, Emniyet Teşkilatı’na başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz” dedi. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber