Kağızman'da zabıtalardan sıkı denetim

Kağızman'da zabıtalardan sıkı denetim

Kars'ın Kağızman ilçesinde Kağızman Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede gıda satışı yapan işyerlerinde halk sağlığını korumaya yönelik sürdürdüğü denetimlerde sağlıksız gıdaların satışına izin vermiyor.

Kars’ın Kağızman ilçesinde Kağızman Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede gıda satışı yapan işyerlerinde halk sağlığını korumaya yönelik sürdürdüğü denetimlerde sağlıksız gıdaların satışına izin vermiyor.

Zabıta ekipleri satışa sunulmuş şekilde hazırlanan tarihi geçmiş ve bozulmuş gıdalara el koyarken, kurallara uymayan işyerleri hakkında da tutanak tuttu. Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını korumaya yönelik sürdürdüğü çalışmalar aralıksız sürüyor.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Kağızman Belediyesi zabıta Müdürü Şahin Cücü'nün de yer aldığı ekipler Çocukların yoğun olarak alışveriş yaptığı bakkallarda yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi ruhsat ve hijyenik kontrolü yaptı. işyerlerinde ruhsat denetiminde de bulunan zabıta ekipleri kurallara uymayanla hakkında da tutanak tuttu.

Pide fırınlarında yapılan denetimlerde ruhsat, hijyen, ekmek gramajı, odun ve filtre kontrolünde bulundu. Fırınlarda detaylı incelemelerde bulunan zabıtalar kurallara uymayanlar hakkında da işlem yaptı. Kağızman Belediye Zabıta Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada denetimlerin aralıksız devam ettiği ve sağlıksız gıda satışına da asla geçit verilmeyeceği bildirildi. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber