Kağızman'da "Teröre Lanet" mitingi düzenlendi

Kağızman'da "Teröre Lanet" mitingi düzenlendi

ÜLKÜ OCAKLARI TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI DÜZENLEDİKLERİ MİTİNGLE PROTESTO ETTİ.

Kars’ın Kağızman ilçesinde Ülkü ocakları eşliğinde teröre lanet mitingi düzenlenerek şehit polisler için gıyabında cenaze namazı kılındı.

Önceki gün İstanbul Beşiktaş’ta Çevik Kuvvet polislerin geçtiği sırada bomba yüklü araçla gerçekleştirilen hain saldırıda 38 polisimiz şehit olmuş çok sayıda polis ve vatandaşlarımız yaralanmıştı. Kağızman halkı bu olaya duyarsız kalmadı. Kağızman Ülkü Ocakları öncülüğünde teröre lanet mitingi düzenlendi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı mitingde “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” ve “Polisimize Uzanan Eller Kırılsın” sloganları atıldı. İstiklal alanında gösteri yürüyüşünün de yapıldığı etkinlikte büyük kalabalık oluştu.

Kur-an’ı Kerim okunan mitingde, ellerinde Türk bayrakları taşıyan vatandaşlar, sık sık “Kahrolsun PKK” ve “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde slogan atarak, terör örgütüne duyduğu nefreti dile getirdi.

GRUPTA BULUNAN GENÇLER DEV TÜRK BAYRAĞI TAŞidI.

Kağızman Ülkü Ocakları Başkanı Sertaç Köse burada yaptığı konuşmada, terör örgütünün amacının insanları korkuya, toplumları yılgınlığa sevk etmek olduğunu ancak meydanda yapılan mitingde korkunun eserinin bulunmadığını bildirdi.

Köse “Sevgili peygamberimizin doğum gününde gözlerini kan bürümüş vatan hainlerinin küstahca, kalleşce saldırarak bu vatan evlatları olan 38 polisimizi şehit etmiş ve bir çok kardeşlerimizde yaralanmışlardır. Bizde bu vatan aşkı bu bayrak sevgisi olduktan sonra bir gider bin çoğalırız. Biz bu birlik ve beraberliğimizi 15 Temmuz gecesi vatan hainlerine göstermişizdir. Unutmasınlar ki bu vatan bir bütündür bölünemez bölünmeyecek de, hiç bir vatan haininin buna gücü yetmez. Türk Milletinin ve Devletinin hürriyet ve bağımsızlığı uğruna canlarını feda ederek şahadet mertebesine ulaştılar, Şehitlerimiz gönlümüzde sürekli yaşayacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, bu uğurda onuruna ermiş tüm gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Hain terör örgütü bizim varlığımızı birliğimizi ülke bütünlüğümüzü asla bozamaz” dedi.

İstiklal alanında şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındıktan sonra Kağızman ilçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgac’a taziye ziyaretinde bulunuldu. Kağızman Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç da yaptığı açıklamada, “Kağızman halkı her zaman vatanını bayrağını ve milletini seven ve her zaman devletinin yanında olmuştur. Ben bu vesileyle tüm Kağızman halkına bu duyarlılığı için teşekkür ederim.” Dedi.

Taziye dileklerinden sonra kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı. KHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber