Kağızman'da Maganda Kurşunu 1 Kişi Yaraladı,

Kağızman'da Maganda Kurşunu 1 Kişi Yaraladı,

Kağızman ilçesi Şahindere mahallesi ptt caddesinde öğlen saatinde Erdoğan Cihangir (43)adlı vatandaş inşaatta çalıştığı sirada, maganda kurşununun hedefi oldu.

Nereden ateşlendiği bilinmeyen silahtan çıkan mermi, inşaatta bulunan Erdoğan Cihangir adli vatandaşa ayağına isabet etti.

Kağızman ilçesi Şahindere mahallesi ptt caddesinde  öğlen saatinde Erdoğan Cihangir (43)adlı vatandaş inşaatta çalıştığı sirada, maganda kurşununun hedefi oldu. Nereden ateşlendiği bilinmeyen silahtan çıkan mermi, inşaatta bulunan Erdoğan Cihangir adli vatandaşa ayağına isabet etti.

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ

Yaşanan hadisenin ardından talihsiz vatandaşın arkadaşları hemen ambulansa ve emniyet güçlerine haber verdi. Ayağından yaralanan Erdoğan Cihangir adli vatandaş, Kağızman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Erdoan Cihangir yaptığı açıklamada"ben öğlen namazını kılacaktım o sırada bir kaç el sila sesi ben dikkate almadım o anda ayağımda bir sızlama oldu ve  kan gelmeye başladı arkadaşlar beni hastaneye kaldırdılar doktorlar ayağımda mermi çekirdeğinin olduğunu söylediler şimdi ayağımdaki çekirdeği çıkarmak için amaliyata alacakler bu gibi şehir magandalarına bir dur demek lazım, Bunada şükür beni Allah sakladı o mermi kafamada gelebilirdi ,ölebilirdimde bunun hesabını kim verebilirdi yetkililere sesleniyorum. Bu magandaların bulunmasını istiyorum benim canım yandı başkasınınkide yanmasın "dedi 

Diğer yandan Kağızman Emniyet  Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

20180528_075608.jpg20180528_075548.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber