Kağızman'da karla mücadele toplantısı

Kağızman'da karla mücadele toplantısı

Kağızman Kaymakamı Ercan Öter başkanlığında, karla mücadele toplantısı düzenlendi.

Kağızman Hükümet Konağı'nda yapılan toplantıya, Belediye Başkan Vekili Halit Ergüven, İlçe Jandarma Komutanı Seçkin Tarakçı, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Akpınar, İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, Karayolları Şefi Orhan Arslan ve diğer ilgili kurum amirleri katıldı.

Kaymakamı Ercan Öter, yaptığı konuşmada, kış döneminde trafik güvenliği, vatandaşların can ve mal güvenliğinin en iyi şekilde sağlanması için hassasiyetlerin daha da arttırılması gerektiğini söyledi.

Özellikle eğitimin aksamaması için köy yollarının kapanmaması gerektiğini dile getiren Öter, gizli buzlanmaya karşı da sürücülerin uyarılması gerektiğini ve trafikte kış lastiği denetimlerinin arttırılması gerektiğine vurguladı.

Öter, kış mevsiminin olumsuz etkilerinin azaltılması ve herhangi bir aksamaya meydan vermemek için tam koordinasyon sağlanması gerektiğine işaret ederek, hazırlıkların gözden geçirilerek eksiklerin tespit edilmesi ve giderilmesi hususunda ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

aa

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kağızman