Kağızman'da Ambulans Kazası 3 Yaralı

Kağızman'da Ambulans Kazası 3 Yaralı

Hasta naklinden dönen ambulans şarampole devrildi: 3 yaralı

Kars ta hasta bıraktıktan sonra Kağızman’a dönen ambulans, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada şoför ve iki paramedik görevlisi yaralandı.

Kaza, Bu sabah saatlerinde Esenkır köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M,A G.’nin kullandığı Kars İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait 36 AAL 594 plakalı hasta nakil ambulansı, havanın yağışlı ve yolun kaygan olmasından dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi.

Kağızman ilçesınden Esenkır köyüne hasta bırakıp geri dönerken meydana gelen kazada, ambulans sürücüsü M,A,G. ve araçta İlk ve Acil Yardım Teknikeri olarak görevli S, K. ile U,D. isimli görevliler yaralandı.

Kaza yapan ambulanstan yaralı olarak çıkarılan sürücü ile 2 acil tıp teknisyeni, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Kağızman Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı, kazayla ilgili Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla inceleme başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber