Kağızman Sahindere Mahallesine Gazeteci Muhtar adayı

Kağızman Sahindere Mahallesine Gazeteci Muhtar adayı

Kars’ın Kağızman ilçesinde uzun süredir gazetecilik yapan Ali Çelik, ilçesinin en büyük mahallesine muhtar adayı oldu.

Turgut KAYA

32 yıllık kamu hizmetinin ardından emekli olan Ali Çelik, 31 Mart 2023 tarihide gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde, Kağızman ilçesinin Şahindere Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Gazetecilik, radyoculuk, televizyonculuk ve Kağızman türkülerinin önemli yorumcularından biri olan Gazeteci Ali Çelik, ilçenin en fenomen ve popüler siması olarak biliniyor.
Muhtar adaylığı ile ilgili mahalle halkına ‘destek sizden hizmet benden’ diye çağrı yapan Ali Çelik şunları söyledi:
“Saygı değer hemşerilerim. Hepiniz beni çok iyi tanıyorsunuz. İlçemde 32 yıllık kamu hizmetimin ardından emekli oldum. Hali hazırda yıllardır olduğu gibi radyoculuk, televizyonculuk ve hem de ulusal düzeyde gazeteciliğe devam etmekteyim. Mesleklerim gereği bakanlarımızla, milletvekillerimizle, siyasilerle, sayın mülki amirlerimizle, kamu kurumu ve kuruluşlarımızın sayın amirleriyle ve çok değerli vatandaşlılarımızla iç içe yaşadım ve yaşamaktayım. Doğup büyüdüğüm ilçemim ve mahallemin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Gazeteci olmam hasebiyle birçok sorunların çözülmesine vesile oldum. Tüm bilgi ve birikimlerimle 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde güzelim mahalleme canla başla hizmet için muhtar adayı oldum. İnşallah değerli mahalle halkımın destekleriyle; mahallemizin ve kendi imkânlarım dahilinde daha yaşanabilir bir mahalle haline geleceğiz. Yeter ki benden desteklerinizi esirgemeyin. Hepinize saygılar ve sevgilerimi sunarım”

whatsapp-image-2023-11-24-at-09-27-50.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kağızman