Kağızman Devlet Hastanesi Kantini Kiraya Verilecek

Kağızman Devlet Hastanesi Kantini Kiraya Verilecek

Kağızman Devlet Hastanesinin kantini, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/d ve 51/g maddeleri gereğince kiraya verilecek.

Turgut KAYA

Kiralama ile ilgili olarak yapılan ihale ilanında ihalenin 14 Temmuz 2023 günü saat 10.00’da, Kağızman Devlet Hastanesi Satın alma Biriminde yapılacağı belirtildi.
İhale süresinin 3 yıl ile sınırlı olduğu da belirtilen ihale ilanında, ihaleye katılma şartları ve istenilen belgeler ise şu şekilde sıralandı:
1)Yasal yerleşim yeri sahibi olduğunu gösterir belgeyi, (Tebligat için, Türkiye' de adres göstermeleri gerekmektedir.)
2) Gerçek kişilerin Nüfus Cüzdanı sureti fotokopisi veya T.C. kimlik numarasının yer aldığı resmi belgeyi (ehliyet, pasaport vb), tüzelkişilerin ise vergi kimlik numarasını gösterir belgeyi,
3) Başkaları adına ihaleye katılacakların güncel geçerli noterlikçe tasdik edilmiş vekâletnamenin aslı veya noter tasdikli suretini,
4) Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirküleri ile vekâletnameyi vermeleri; kamu tüzel kişilerin ise, yukarıdaki bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak tüzel kişiyi temsile yetkili olduğunu belirtir noterlikçe tasdik edilmiş belgeyi,
5) Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf Sanatkârlar odasına kayıtlı olduğuna dair belgeyi,
6) Vergi Dairesinden vergi mükellefi olduğuna dair belgeyi,
7) Vergi Dairesine borcunun bulunmadığına dair (2023 yılı Haziran ayına ait) belgenin aslı veya noter tasdikli örneğini,
8) SGK'da borcunun bulunmadığına veya yapılandırılmış ise taksitlendirildiğini gösterir cetvel (2023 yılı Haziran ayına ait) belgenin aslı veya noter tasdikli örneğini,
9) İhaleye katılacaklar son 10 (On) yıl İçerisinde Kamu Kurumlarına en az 1(bir) yıl süre ile kantin, kafeterya veya çay ocağı işletmiş olduğunu gösterir iş bitirme belgesi veya işin devam etmesi halinde en az 1 (bir) yıl devam eden iş deneyim belgesine sahip olmak.
10) Geçici teminatının (10.000,00 TL ) yatırıldığına dair banka dekont’u veya mali yıl içerisinde alınmış en az 1100 gün süreli teminat mektubu Kağızman Devlet Hastanesi Halk Bankası Kars şubesi TR42 000 1200 9480 0000 5000 114 no’lu döner sermaye hesabına yatırıldığına dair makbuzu veya 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre düzenlenmiş olmak şartı ile bankalardan alınmış geçici teminat mektubunu kuruma vereceklerdir.
11) Teklifler 14.07.2023 tarih ve saat 10:00'a kadar Kağızman Devlet Hastanesi Satınalma Birimi adresine verilebilecektir.
12) Ağır hapis , (6) aydan fazla hapis veya "zimmet-ihtilas-irtikap-rüşvet-hırsızlık-dolandırıcılık- sahtecilik-inancı kötüye kullanma-dolaylı iflas" gibi yüz kızartıcı bir suçtan dolayı hüküm giymiş olanlar, bu cezalarını tamamlayarak tahliye edilmiş olsalar dahi kantin ihalemize başvuruları kabul edilemez ve ihaleye katılamazlar. İhaleye girecekler sabıka kaydı vereceklerdir.
13)İhale uhdesinde kalan kişi, tüzel kişi olması halinde tüzel kişi yetkilisi tarafından işletilecektir.
14) İhaleye dernek, vakıf, vb. ile kurumlar ve basit usul vergi mükellefleri katılamazlar.
15) İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması: Kağızman Devlet Hastanesi Satın alma Birimi.
16)İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 1.000,00 Türk Lirası karşılığı Kağızman Devlet Hastanesi Satın alma Biriminden satın alınabilir.
17) İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları Kağızman Devlet Hastanesi Satın alma Birimi.
18) Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.
19) Daha önce kantin, açık alan, salon vb. yerler ihalelerine katılmış olup, sözleşme düzenlemeden vazgeçenler işletme süresi bitmeden işletmeyi bırakmış olanlar ile icra takibi ile işletme bedeli tahsil edilen kişiler ihaleye katılamayacaktır.
20) Yüklenicinin değişmesi durumunda; kantin, açık alan, salon vb. yerlere yapılan sabit tesis masrafları, kullanım süresi ve amortisman dikkate alınarak oluşturulan komisyonca takdir edilen meblağ, eski yükleniciye yeni yüklenici tarafından nakit olarak ödenir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kağızman