Kafkas Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Kafkas Üniversitesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Kars Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4 sınıf öğrencilerinden örnek davranış.

Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4 sınıf öğrencileri Fuat Mor, Müberra Bulut, Muharrem Mutlu Bozkurt, Tolga Çakır ve Emrah Tabara Doç. Dr. Yaşar Kop öncülüğünde Kars merkezde bulunan 5 okula ecza dolabı yardımında bulundu.

Dede Korkut Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4 sınıf öğrencileri Fuat Mor, Müberra Bulut, Muharrem Mutlu Bozkurt, Tolga Çakır ve Emrah Tabara Doç. Dr. Yaşar Kop öncülüğünde Kafkas Grubu olarak Sosyal Proje Geliştirme dersi kapsamında Mihrali Bey Ortaokulu, Namık Kemal İlkokulu, Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu, Halit Paşa İlkokulu, Aydın Tanrıverdi Ortaokulu olmak üzere toplamda 5 okula donatılmış malzemelerle birlikte ecza dolaplarını taktılar. " Gücün ve Mutluluğun Temeli Sağlıktır" sloganıyla yola çıkan öğrenciler, “ Bizler Kafkas Grubu olarak böyle bir çalışma yapmak istedik. Elimizdeki imkanlar neticesinde, ecza dolabı olmayan 5 okul belirledik. Yaşar Kop hocamızda sağolsun yardımlarını bizden esirgemedi. Aynı şekilde İl Milli Eğitim Müdürlüğüne de teşekkür ediyoruz. Bugün burada olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” Şeklinde konuştular.

Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yaşar Kop, öğrencilerin böyle bir işte örnek davranış sergilediklerini belirterek, “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Gerçekten yine örnek bir davranış sergilediler. Bize böyle bir çalışma sunduklarında kesinlikle arkasında olduğumuzu söyledik ve onları destekledik. Yaptıkları iş gerçekten takdir edilesi bir iş. " Gücün ve Mutluluğun Temeli Sağlıktır" çalışmasıyla yola çıktık vebugün buraya geldik. Öğrencilerimizden Fuat Mor, Müberra Bulut, Muharrem Mutlu Bozkurt, Tolga Çakır ve Emrah Tabara Kafkas Grubu olarak Sosyal Proje Geliştirme dersi kapsamında Mihrali Bey Ortaokulu, Namık Kemal İlkokulu, Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Yatılı Bölge Ortaokulu, Halit Paşa İlkokulu, Aydın Tanrıverdi Ortaokulu olmak üzere toplamda 5 okula adlı çalışmalarının neticesi olarak donatılmış malzemelerle birlikte ecza dolaplarını takmış bulundular. Bizde öğrencilerimiz ile birlikte ecza dolaplarının takılmasına yardım ettik. Öğrencilerimizin gözünden de bu
mutluluğu görmüş olduk” Dedi.

Aynı zamanda Eğitim Fakültesinde mevcut bulunan ecza dolabı için gerekli olan malzemeleri temin ederek amaçlandığı gibi faydalı bir proje olmasını hedeflemişlerdir.

ykop-(1).jpegykop-(2).jpegykop-(3).jpegykop-(4).jpegykop-(5).jpegykop-(6).jpegykop-(7).jpegykop-(8).jpegykop-(9).jpegykop-(10).jpegykop-(11).jpegykop-(12).jpegykop-(13).jpegykop-(14).jpeg

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber