Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Kafkas Üniversitesinde öğrenim gören Türk Cumhuriyetleri , Orta Doğu ,Afrikalı ve İl dışından gelen öğrenciler Yasin Aşkın Yıldırım'ı  ziyaret ettiler. 

''Sivil Toplum Kuruluşlarını Göreve Çağırıyorum'' Diyen Yasin Aşkın Yıldırım Ülkelerinden, ailelerinden ayrılarak şehrimiz Üniversitesini tercih eden yabancı uyruklu ve İl dışından şehrimizi gelen  öğrencilerimize sahip çıkılmalı elimizden gelen desteği sağlamalıyız dedi.

Ulusal ve Uluslararası ayrımı yapmadan öğrencilerimizin her konuda yanlarında olmamız gerektiğini söyleyen Yıldırım öğrencilere karşılaşabilecekleri sorun ve ihtiyaçları karşısında kapım size her zaman açıktır elimden gelen desteği sağlayacağım dedi.  Öğrencilerin sorunlarını dinleyib not alan Yasin Aşkın Yıldırım Özellikle  şehrimizin bir çok yerinde  ev tutarak   geçimini zor koşullar altında  sağlamaya çalışan İl dışından gelen öğrencilerimiz  olmak üzere Türk Cumhuriyetleri, Orta doğunu ve Afrika kökenli öğrencilerimizin bu  zor koşullarda okumaya çalıştıklarını görelim dedi. Ekonomik zorlukları başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanda öğrencilerimizin kalplerine dokunulacak  çalışma başlatılmalıdır dedi.

Yıldırım Unutmayalım ki ülkelerine döndüklerinde her biri  ülkemiz için gönül ve kültür elçisi olacak olan bu değerli öğrencilerimize başta  Kızılay Kars şubesi olmak üzere bütün sivil toplum kuruluşlarını destek vermeye çağırıyorum dedi.  Kafkas Üniversitesi Öğrencilerine  gıda ve giyim desteği sağlayan Yasin aşkın Yıldırım'a Öğrenciler Teşekkür ettiler.

lider-haber-ajansi-(1)-023.jpglider-haber-ajansi-(2)-024.jpglider-haber-ajansi-(3)-019.jpglider-haber-ajansi-(4)-016.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kars Haber