Kadir İnanlı: Ülke Ekonomisine Biz Destek Sunmazsak Kim Destek Sunar

Kadir İnanlı: Ülke Ekonomisine Biz Destek Sunmazsak Kim Destek Sunar

Ülkenin son dönemdeki artan fiyatları değerlendiren Naam Et A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı başarılı iş insanı Kadir İnanlı, ülke gündemi ve inşaat sektörüne yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamada bulundu.

Lider Haber Ajansı/Turgut Kaya 
İnanlı;"Bizler bu zamanda geri çekilmek yerine daha da proje üreterek ekonomiye can olduk. Olmayada devam edeeğiz"dedi.

Gerçekleştirdiği projelerle ve kurumlara yaptığı yardımseverlikle adından sıkça söz ettiren başarılı iş insanı Kadir İnanlı, yatırımlarıyla ilgili samimi açıklamada bulundu.

 Lösemi Vakfı’na, Engelliler Vakfı’na her sene yardımları olan Karslı işadamı Sayın Kadir İnanır, Bodrum Yalı Kavak'ta inşaat sektörüne 600 Milyon Dolarlık yatırımlar yapacağını belirtti.  Ultra lüks villalar yaparak ülke ekonomisine de can suyu olan İnanlı her zaman yatırımlarına devam edeceğini belirterek röportajda şu ifadeleri kullandı;" Ben dünyanın bir çok ülkesinde ticaretlerde bulundum Türkiye’nin en büyük ilk ondaki et entegre tesisinin sahibiyim. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin hayvancılık ve et kesim üretim üzerine 35 yıllık bir deneyime sahip Naam Et AŞ olarak yıllarca ihracat yaptık ve ülkemizin bugün bulunmuş olduğu ekonomik krizin de biz geri çekilen sermaye olarak değil hatta bu zamanda ülkemize destek olan işadamları olma tarafında bulunduk. 

Ülkemize biz güveniyoruz, hükümetimize güveniyoruz ve yatırımlarımıza hiç korkusuz bir şekilde devam etmekteyiz. Tek derdimiz ülkemiz tek derdimiz yerli ve milli yatırımlar bu alanda yerli milli üzerine devletimizin bize vereceği her göreve de hazırız."dedi.
 

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kars Haber