Jandarma Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl dönümü

Jandarma Teşkilatının 179. Kuruluş Yıl dönümü

Kars Valisi Rahmi Doğan, “Jandarma kurulduğu günden bu yana yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için hizmet veriyor”

Kars Valisi Rahmi Doğan, jandarmanın yurdun dört bir yanında kurulduğu günden itibaren vatandaşların huzur ve güvenini sağladığı belirtti. 
Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 179. yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Vali Rahmi Doğan, “Kurulduğu günden bu yana yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için hizmet veren Jandarma Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 
Bölücü terör örgütüne karşı jandarmanın verdiği amansız mücadelenin takdire şayan olduğuna dikkat çeken Doğan, “Ülkemizin güvenliği, asayişin sağlanması ve halkımızın huzuru için büyük bir özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımız, ülke sathına yayılmış teşkilatı, çağın gereklerine uygun teknolojik altyapısı, eğitimli kadrosu ve asırları aşan tecrübesi ile geçmişte olduğu gibi gelecekte de bir arada ve huzur içinde yaşamamızın en büyük teminatı olacaktır. Bölücü terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadelede gösterdiği kahramanlık ve başarılar sayesinde aziz milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahip olan Jandarma Teşkilatımızın kendisine tevdi edilen görevleri, insan haklarını esas alan üstün vazife ve hizmet anlayışıyla yerine getirmesi ise her türlü takdirin üstündedir” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kars Haber